Nefesimolsun çok tesekkür ederim🌸 siz ve szin gbi çock sahibi olmk isteyen herkese rabbim tez vakitte nasip etsin 🌈 transferden önce folik asit , balık hapı ve d vitaminine başladım . İlk tedavimde başka merkezde tutnmasını arttrmk için serum faln verdiler ama gerekszdi sırf pra almk için yaptılar.. transfer oldum 2 saat sonra eve geldim dr her gün yarım kalıp ananas yemem gerektiğini söyledi öylede yaptım . Her gün kefir içtim 1 bardak kabız olmıyım diye. Her gün 1 brdak süt içtim yoğurt yedim bol bol meyve yedim . Ve güvendiğimz bir çorbacıdan 2,3 günde bir kellepaça çorbası söyledik . Bana 10 gün büyunca eşim baktı bulşık yukamadım sofrayı toplamadım ilk 4 gün dşarı çıkma dedi dr progestan iğnemi bile eşim yptı . Sıkıldıkça pencereden bktım balkonda oturdum , bol bol film izledik kitp okuduk. Yakın arkdaşlrım ziyarete geldi. Yemkleride eşim yaptığı için 10 gün boyunca protein aldık hep . Balık yedim , et haşlma, kavurma, kıymalı yumurta gbi şeyler yapabildi . İlaçlarımı zamnnda kullndım . Günde 2 crione ftil vardı yaptıktan sonra 30 dk yürğmem gerekiyordu evin içinde.. günde 1 saat aktif olarak yürümüş oluyordum zaten harektsz kalmadım. Elim karnımda sürekli bbklerimle konuştum allha dualar ettim hakkımzda hayrlı ise nasip et dedim.. ilaçların etkisyle bulntılarım tiksinmelerim oldu erkn zamnda ama ilk tedavimde ki 3 transferimde erknden test ypmıştık olumsz çıkınca inanılmaz yıkılmıştım. Hiç paniklemedim çokda heveslnmeden ilçların etksi bu geçn defada olmuştu biliyorsun faln gbi konşmya başladım kndimle . Transferin 10.günnde kan testyle öğrendik ama inanamadık tabi hep olumsz çıkınca sonuç 2,3 gün şoktaydık değer artmasına rağmen yok yok değildr faln olduk. İnanın şuan 19 haftalığım dha şimdi şimdi sevinip inanabiliyorum bbeklerm harekt ettkçe karnım büyümye başladıkça orda olduklarına inandım.. allhım kimseyi evldyla sınamasın . Hiçbişy sizden ve eşinzden önmli değil . Biz hep şöyle düşündük olumsz çıktı sarıldık günlerce ağladık tamm hadi yeniden başlayalım . Tekrar tekrar ağladık hadi başlıyorız dedik . Onlar bizi seçene kdar devam ederiz dedik . Çok şükür çok şükür bgünümze. İnancınızı kaybetmeyin öyle bir zamnda gelecekki iyiki şimdi geldin diyeceksiniz. Herşey güzel olacak önce allha sonra doktrunuza inanç çok önmli♥️ Ne zamn istersenz yazablirsiniz🙏🏻