Merhaba anneler, anne adayları ve anne olmak isteyenler.. Sabırsız bir anne olarak bende bugün minik sincabıma kavuştum ve buradayım😍 Hamileliğimin ilk 5 ayı mide bulantılarım ile geçti ama zaten normal hayatımda da kokulara karşı bir hassasiyetim vardı. Her şey yolunda giderken plasenta yaşlılığım (kireçlenme) olduğunu öğrendim😢 Ama benim minik sincabım kireçlenmeye rağmen çok güzel besleniyordu ve kalp atışları, beyin akışı çok iyiydi🥰 Gel zaman git zaman 38. Haftamda çatı muayenem yapıldı doktorum bebeğimin çok yukarda olduğunu ve kanala inmediğini söyledi😭 Her gün hurma yemeye, squat yapmaya, merdiven inip çıkmaya başladım ama ne fayda... Bugün 40. Haftamız doldu ve kontrolüm vardı bebeğim hala çok yukardaydı ve doktorum beklemenin anlamsız çünkü oğlumun günden güne kilo aldığını normal doğumun zor olduğunu söyledi. Bende öyleyse bugün bebeğime kavuşayım dedim ve spinal( bel altı uyuşması) ile sezeryan doğumla minik sincabımı kucağıma aldım❤️ Oğluşum 3800 gram / 53 cm doğdu🥰 Şu an yanımda uyuyor ağrılarım var ama bu güzellik için her şeye değer😇 Allah hepinize bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin, sağ salim kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah🤲💐