rabisimm Kızlar adet tarihimin üzerinden 2 gün geçti ama henüz adet olmadım.evde test yaptım ama negatif çıktı hamile miyim acaba lütfen yardımcı olur musunuz??
Cnsuercnnn rabisimm bekle benim adet 45 gün gecikti kaç test yaptım çıkmadı kan da bile çıkmadı 2 gün sonra hem kanda hem idrarda çıktı üstelik 4,5 haftalıkmış
Sevgi22 Acile git kan ver canım 1 saatte sonuç çıkıyor hem öğrenmiş olursun ona gore erken önlem alırsın
Kbracoskun Her gecikme hamilelik.olmuyor kuzum bende de çok oldu. Kafaya takinca da adet gecikiyor. Sen yine kan ver istersen
Gzmufk Belirtilerin var mı adet olacakmış gibi ama olamama benim sadece adet olacakmışım gibi ağrım oldu göğüslerimin yanları ağrıyordu ve beyaz akıntı vardı adet 5 gün geçince yaptım çift çizgi hemen çıktı
rabisimm Gzmufk Bende adet öncesi göğüs ağrısı olmuyo ama bu ay karnımda ara ara sancılanma oluyo adet sancısı gibi ama onun kadar dayanılmayacak gibi değil
Meleker Bendede adetim geciktiğinde test yaptığımda negatif çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar yaptığımda pozitif çıkmıştı belkide testi yanlış yapmıştım
Snurugur rabisimm kanda da bazen belli olmuyor canım ben hamileymiş çok hastaydım acile gittim gebelik şüphem var dedim sonucum 0.01 çıktı iğne ilaç baya bişey yaptılar 2 hafta sonra gittim 1097 çıktı ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim