Gizem58 bugün ayrıntılı ultrsyona girdim🤦 bebegin yüzü görünmüyo dedi ### doktor, aynı seyle karşılaşan oldumu anneler? 😔
Crn91 Gizem58 yüzü görünmüyor derken ? Benimki tersti yüzü görünmedi canım semin de öyle mi oldu ? Kaç dk sürdü toplam
Anasinifci Gizem58 bizimki de göstermedi. Pozisyonu tersti bazı organların net görüntüsünü alamadı on gün sonra tekrar gel dedi kalanlara bakacak
Gizem58 Crn91 15dk falan sürdü kntrl ama kendi doktorum olmadigi icin baska doktora gosterdim testin sonucunu o doktor da ultrasyonu yapan doktor yüzünü görememis bebegin dedi
Minemasal Gizem58 ben perinataloga göründüm yaklaşık 45 dk sürdü. Damarlarına, kan akışına kadar kontrol edildi. Yüzünü göstermiyordu ama yan yatırıp biraz bekledikten sonra tekrar denedi ve yüzünü görebildik :)
Gulbiye35 Gizem58 yok valla detaylidan sonra henüz gitmedim bi sorun yoktur emin ol o an pozisyon iyi değildir sadece doktor iyice baktı zaten yarık dudak değil burun yapısı var dedi
Minel2019 Gulbiye35 yarık dudak olup olmamasına neden bakıyorlar onu merak ettim Allah’a şükür benim bebeğiminde dudakları normal düzgün çıktı
Gulbiye35 Minel2019 benim gorumcemin cocugu yarık damak burnu da yoktu detaylida öğrendi insan yakınında olunca daha bi detaylı öğrenmek istiyor işte herseyi