Nuur2001 Fatmayazar ben daha bugün yedim 😁canım ne zaman istesede yedim hiçbir şey olmadı etsiz yediğin sürece birşey olmaz
Cansu_bbk1 Fatmayazar bn 9. Aya girdim hep yedim allaha şükür birşey olmadı etlide yiyorum evde yapıp
Davetsizmercimek Yok canım yiyebilirsin , canın ne istedi ye , yemezsen o sorun 💚 aşırı abartıya kaçma baharat ve acı normalde yasak 🚫 ama birşey olmuyor . İlk gebeliğimde 9 ay boyunca yedim hiç bsey de olmadı
Fatmayazar Nuur2001 valla biri ye biri sakın yeme etsiz de olsa diyor kafam karıştı çok sağolun valla canım çok çekmişti internette felan da kesinlikle yasak yazıyor ama
Merbe61 Fatmayazar ınternette etlıden bahsediyordu etsiz cıg kofte de fabrikada yapılıyor tehlıkelı her turlu mantıklı dusununce ama arada yenince ne zarı olucak
Nuur2001 Fatmayazar 35 haftalığım canım ben hiçbir zaman kendimi engellemedim ye kuzum abartmadan ye bir dürüm ye
NurseB Tabiki bir sıkıntı olmazda aşırıya kaçma kalorili bir yiyecek kilo bakımından bir şey olabilir :) ben de çok seviyorum önceden haftada 2 3 kez yerdim şimdi ayda 2 kez filan yiyorum :) cipsi zor bıraktım ben de🤦♀️ aslında dayanabilsek yememek lazım boşa kalori. Bebeğe bi zararı olmaz ama.
Fatmayazar NurseB valla o kadar kararsız kaldım ki canımda çok çekiyordu en sonunda yedim rahatladım 😃
Busra221 Fatmayazar ye bişey olmaz bende 5 haftalık hamileyim yarım porsiyon yedim doktorumuda sordum bişey olmaz dedi