Eminemmm Neslisahh benimde 15 haftada erkek dedi doktorum sonra 19. haftada yine gittim kontrole kız dedi bana canım ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeislerimjz
duygusm Neslisahh Hilaliko Öyle demeyin, bize %99 erkek dedi, sonra kız dedi 😄 Bence detaylı ultrasonu beklemekte fayda var.
Davetsizmercimek Değişmez canım , benim de oğlumda 12 haftaya girer girmez belli oldu ,, sonra netleşti erkek dedi. Genelde kız deyipte erkek olabiliyor , erkekler de pek yanılma olmuyor . Şuan benim de 12 haftalık göremedi cinsiyeti doktor 🤭
duygusm Hilaliko Valla oluyormuş 😄 herkes erkek dediyse değişmez dedi ama ben bir ihtimal diye bekledim, iyi ki beklemişim 😊
Ayse-karadag Neslisahh 16 haftamda erkek dediler 25.haftamdayım bügünde kız dediler iki doktor birden baktı
Ask_H Neslisahh erkek pek değişmiyor ama belli de olmaz canım bize 11 haftada kız dedi değişmedi hayırlısı olsun sizin içinde
rgurbuz Ay çok sevindim bana 13.haftada yüzde 90 dedi 15 de yüzde yüz dedi 👼🏻Değişmez ikimizin de bebişi inşallah 🙏🏽
EbruIrmakAhmet Neslisahh Banada önce kız sonra erkek dediler bakalım inşallah değişmez pipi fotosu verdi mi canım