melekanesi Kızlar düşük sonrası iyi bir doktor arayışdayım. Anne olmak istiyorum. Rabbim nasip ederse olacak inşallah. Pazartesi günü Koru hastanesi Op. Dr. Çiğdem Gülere gideceğim. Gidenler, doğum yapanlar memnun kaldınız mı?
Fidan3594 melekanesi ben gitmedim ama instagramda takip ediyorum gördüğüm kadarıyla inanılmaz ilgili bir doktor. Keşke burda da öyle doktor olsa
Mrc93 melekanesi benim doktorum. O kadar memnunum ki. Kontrollerimde hic cekinmeden kendimi kasmadan rahat bi sekilde davranabiliyorum. Tavsiye edebilirim Cigdem hocayi gercekten isini en iyi yapanlardan birisi oda.
Osgem2019 melekanesi kocası ayrılıyor aşkın hoca beni mağdur etti 2 ay kalmış doğumuma yetişmezsiniz dedi bana allahtan hastane yardımcı oldu istediğim doktora gene geçirdi beni çiğdem de yetişmez sana oda ayrılcak dedi ayrıca 2.5 ay önceden bir bebeği ölmüş çiğdemin davalık yani anne babasıyla hastane ile arası da iyi oldunu sanmıyorum kocası milleti ortada bırakıyorsa kendide ayrılırsa paketiniz özel muayehabeyi karşılamıyorsa mağdur olmayın yani iyi araştırın tekrar para istiyorlar doğurtmak için paket dışında
melekanesi Mrc93 ay inşallah bende memnun kalırım. Doktor o kadar önemliymiş ki. Arayışa geçmem artık umarım.
Mrc93 melekanesi hamileligimde gitmeye basladim canim. oncesinde aslihan yaziciogluna gidiyodum ama o korudan ayrildi kendi yerini acti o yuzden bende kaydimi Cigdem hocaya aldirdim ve dedim keske en basinda Cigdem hocayi secseymisim o derece memnunum yani
melekanesi Osgem2019 yaa. Şaşırdım. Hep güzel yorumlar okumuştum oysa ki. Canım benim adet düzensizliklerim var. Onun için gideceğim. Eğer memnun kalırsam zaten muayenesine de giderim. Aklıma soru işareti düştü şimdi.
Bahar2 Osgem2019 bende aşkın hocanın takibindeyim 34. Haftamdayım doğumumu yaptıracağını söyledi kendisi ben aşkın beyden çok memnunum bugün muayene oldum
Osgem2019 mantik_0 bebeğin karaciğeri yırtıkmış doğduğunda zaten gece de nöbetçi doktor fark etmemiş ihmal var mı diye davalık olmuşlar işte
melekanesi Osgem2019 geçmiş olsun. Doktor da önemli tabi. Biranda doktorsuz kalmakta kötü. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Osgem2019 melekanesi amin inşallah bir şey yazmıcaktım ama uyarmadan geçmek istemedim hamileyseniz böyle bir şey yaşamayın diye 🤗
mantik_0 Osgem2019 anladım. Ben kendisinin takibindeyim son bir kaç haftam cok ilgilidir duyunca cok sasırdım o yüzden bu kadar detaylı sordum.. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavusmayı nasip etsin 🙏
NurseB Bebek doğduktan sonra muayenesi Kadın doğumcu yapmaz arkadaşlar. Bir çok doktorun hatta bir çok iyi doktorun da başına gelir böyle şeyler ihmal olduğunu asla zannetmiyorum. Bir yenidoğan hemşiresi olarak hastanede malesef ki sık karşılaşılıyor böyle durumlar ama doktorla pek alakası olmuyor. Çiğdem hanıma gelince instagram da gördüğüm kadarıyla bile çok çok iyi bir hekime benziyor.
Osgem2019 NurseB zaten ben ihmal var diyemem soruşturmayı ben yürütmüyorum yazdıklarımı okursanız görürsünüz davayı böyle açmışlar olan olay da böyle yanş sormuşlar cevap verdim hastaneyide bırakıyorlar yani benim gibi mağdur olmasını istemedim bayan yeni hamileyse