Aslima Kızlar başlasam mi bilmiyorum 12 haftaligim ve çok aceleciyim çok hevesliyim. Zaman çabuk geçermi acaba yada ne zaman başlamalıyım alışverişe. Bebek arabası beşik falan değilde kıyafet falan gibi şeylere yani.
Mrvgk Aslima daha cinsiyeti belli değildir herhalde sanki biraz erken gibi ama çok heves ettiyseniz çoraptır zıbındır alabilirsiniz dua niyetine 🤲🏼☺️
Sherylady Aslima eğer gönlünüz istiyorsa alın. Burda bebeğini kaybetmiş düşük yapmış arkadaşlar erken almayın sonra üzülüyorsunuz diyor kendince haklılar tabi ki ama bu psikolojiyle yaşanmaz. Şahsen ben aklıma bile getirmek istemiyorum. 19. Haftada yavaşça başladım toplu almak bütçemi sarsar diye ay ay alıp ödeyerek gidicem 😊 22. Haftadayım şuan baya birşey aldım açıkcası
pyymamm Aslima cinsiyet kesinlesin giysileri öyle alın . Bebek arabası besik almanız daha mantıklı en azından kız erkek kullanabilceği gibi seyler bakabilirsiniz. Küvet vs deterjan cinsiyet istemeyen seyleri alabilirsiniz
Aslima Sherylady yani allah korusun orası öyle tabi ama Bend e düşünmek istemiyorum böyle şeyler ama eşimde bu şekild e düşünüp biraz daha bekle diyor da iste gec buldum tup bebekle oldu o yüzden çok hevesliyim sağlıklı hayırlı kucağıma almak nasip olsun inş
Bsecill Aslima 20. Haftada başladım ben herşey hızlıca hallediliyor ama son zamanlara pek iş bırakmamak lazım 35. Haftadayım sürekli ütü yapıyorum (kendi aldıklarım dışında sürekli hediyeler geliyor) aşırı zorlanıyorum kasılmalarım oluyor 😞
Aslima Bsecill ben zaten bi başlasam bitiremem de kendimi durduramam. Bide benim geç oldu da tup bebek oyuzden çok heves ediyorum
Kubuuu1 Aslima daha cooook erken biraz sabredin sonra yavaş yavaş yaparsınız 36+4 deyim daha bitmedi hazırlıklar ama iyiki erken yapmamisim diyorum şimdi vakit geçmiyor ve onlarla oyalanmak iyi geldi hastane çantası da hazır olunca hazırız inşallah ☺️
Tazeanne0134 Kubuuu1 aynen nelerin eksik senin canım benim hemen hemen bitti sayılır ama eksiğim benimde var bende 36+3 haftalık hamileyim 🤭🥰
Aslima Kubuuu1 hayırlısıyla inş Bend e bu günleri görürüm kucağıma almakta nasip olur hepimize hayırlı sağlıklı cnm
Tazeanne0134 Aslima valla canim daha çoooook erken senin için ben 36+3 haftalık hamileyim hâlâ ufak tefek eksiğimiz var acele etme hamileliğin tadını çıkar 20-24 haftadan sonra başla derim bide ne olur ne olmaz kuzum dikkatli ol keyfini çıkar aceleye gerek yok bence bide cinsiyetini öğrenmeyi bekle oda detaylı da kesinlik kazanır zaten canım
Tazeanne0134 Aslima ne demek canım insan ilk zamanlar bi an önce alayım yapayım herşeyi hazır olsun istiyor anlıyorum ama son zamanlar inan zaman hiç geçmiyor benim son 25 günüm kaldı hiç mi hiç geçmiyor rabbim sanada sağlıkla nasip etsin bu günlere gelmeyi ve bebeğini kucağına almayı
Busra5341 Aslima eger toplu alamicaksan aydan aya almayi dusunuyorsan baslayabilirsin canim Kendi ihtiyaclarinida alabilirsin mesela cinsiyeti belli degilse cunku bitmiyor hic alincak 34 haftalk olduk hala eksiklerimiz var bebegin bittide benim var. Kiyafet olarak ilk citcitli badilerini almistim ben Bakim urunlerinide alabilirsin mesela ama bence basla yani
Busra5341 Aslima gecelik , pijama , sabahlik ,gogus kremi , gogus pedi , depend , lohusa kulodu buyuk ,emzirme atleti veya sutyeni vb
Bsecill Aslima çok aşırı almamak gerekiyor ben az aldım sanıyordum ama tutamamışım kendimi şimdi de yakınlardan hediyeler geliyor sürekli dolap doldu taştı 😭 yavaş yavaş alın heves ediyorsanız içinizde kalmasın
Aslima Busra5341 hmm bayada bisey varmis bunlardan baslauim bari . Ama karnim bilr ckmadi daha dort gozle bekliyorum bakalım
Busra5341 Aslima dusunme boyle seyler benimde iki kaybim var cinsiyetini ogrenir ogrenmez basladik boyle dusunursek hic olmaz yani bi yerden baslamaliyiz canim . Bende esimi dinleseydim simdiye cok sıksırdik ve bizim ailelerimizde aldi cogu seyi ona ragmen gercekten bitmiyor
Sherylady Aslima amin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Olumsuz şeyleri çağırmayalım tabiki. 😊😊 dediğim gibi ben komple maddiyatta batmamak açısından erken ama yavaş yavaş başladım. Bir de ikizlerin durumu pek belli olmuyor malum erken gelebilirler son dönemde vucudum ağırlaşabilir diye risk alamadım.
Aslima Sherylady tabi sen herseyini bitir şimdiden işte dayanamayıp bikac bişey alıyım dedim bende her ayda olur en azından hevesim yavaşlar biraz
Yaseminbt35 Aslima valla bana da herkes erken alma nazar değer bilmem ne olur dedi. Ama her ay biraz biraz alsak bile anca bitiyor ihtiyaçlar tabiki maddi durumla da alakalı. Nasipte kaybetmek varsa çul çaput almakla alakası yok nazarsa her zaman nazar. Böyle batıl inançlar çok saçma. Al arkadaşım içinden ne nasıl geliyorsa
Aslima Yaseminbt35 ay demi ya bide boylr düşünmek lazim. 7 sene sonra buldum ben bebeğimi oyuzdrn icimde neler neler var yapmak istedigim. Herkes neler yaparken ben sadece izledim agladim durdum oyuzden simdiden cok hevesleniyorum allahim korusun ins.