Ozlembjk yudum benim ilk aylarda olmuyordu şuan 35 haftamdayim ve inanilmaz agri çekiyorum 2.3 haftadir
elfiikar Sultan2 yaaa benim de kasık ve bel ağrım var hele ki beş ya sadece beş dakka ayakta dursam kopcak gibi oluyo yatıyorum
Hulyya yudum cnm benimde sürekli istemsiz şekilde hamile olduğumu ogrendigimden beri bel ağrısı var ara ara bazen geçiyor bazen şiddeti artıyor ama genel olarak belim de hep ağrıyor cinsiyetimizi öğrendik erkek olucak ınş 🙏
Glsm96 yudum hamileligimin basindan beri bel agrisi cekiyorum 30 uncu haftadayim bazen dayanilmaz oluyor ama kızçemi bekliyorum😍
Handeay7 yudum 27.haftaya girdik oğlum olacak inşallah ve en basindan beri hem belim hem kasıklarımda ağrı var. Ozellikle gun icinde birkac saat yorucu gectiyse akşam koltuktan esim kaldırıyor.
Hayalet yudum ben 🤦🏼♀️ Bende bel fıtığı vardı zTen ama kızımda ağır kaldırınca sırtım agrırdı bunda baştan beri bu agrıyı çekiyorum işkence gibi sakat gibi kalıyorum sırt üstü uzanınca
Gsc yudum kız bele oğlan kasığa vurur der eskiler ve hiç aksamaz. Benimde tektaraflı bel kalça üst bacak ağrım var. Ve tabiki kız bebek benimki