Perimm HeyecanliAnnee hayır canım olmaz ama biraz zamandan sonra limon görmek istemeyeceksin okadar☺☺
Firdevssaim HeyecanliAnnee bende mide bulantilarimda cok yiyrdum gunde 1 tane yiyrdum mideme zarari olmasn die cok sukur zor hamilelik gecrmedm zaten amaki tuzla yiyrm ve eksi her yemege herseye bayılıyorum yeterki eksi olsun.
Tugraninannesi HeyecanliAnnee ayy ilk başlarda ben de çok yerdim gece eşimi kaldırıp limon isterdim mide bulantıma da iyi gelirdi
Perimm HeyecanliAnnee aynen öyle canım bende ilk başlarda kabuğuyla yiyordum şimdi gördüğüm zaman bana birşey oluyor bırak yemeği görmek dahi istemiyor insan..hormonların bize oynadığı oyun sanırım😁😁😁
MalektElbayti HeyecanliAnnee yok ya limonun öyle bi zararı yok sadece çok aşırı yendiği zaman mide de ağrı ve tansiyon düşüklüğü yapar o kadar onun haricinde limonun çok yararı vardır
Ebrarrrr HeyecanliAnnee yeme tabikide ekşi yeme okadr düşük yaparsın düşük oluyor fazla ekşi yersen Allah korusun yeme
Suhus000 HeyecanliAnnee şekerin tansiyonun düşebilir bence aşırı yeme cnm herşeyin fazlası zarar tabi ki