YaseminAtmaca 32 haftalık hamileyim bebegin 1700 gram doktor bir sorun olmadığını söyledi ama benim icime sinmedi sizin bebissleriniz kaç kilo acaba
Eliftotree YaseminAtmaca 30+0 1530gramdı eğer doktorun iyi dediyse kafana takma zaten son aylar daha hızlı kilo alıyorlar 😉
Obsesifk YaseminAtmaca şuan endişeleniyorsun seni anlıyorum ama her bebek bir değil ve doktorun aksini söylemediği sürece sorun yok burdaki diğer bebekleri görüp moralini bozma her bebeğin yapısı bir olmaz
Hamzaninannesi YaseminAtmaca Bence de endiselenecek bir durum yok. Kendinizi strese sokmayın. Muz, pekmezli su, kasar peynirin kilo aldirdigni duymustum. INSALLAH fsyfasini gorursunuz.
Minnosunannesi YaseminAtmaca seninki gayet normal . benim bebeğim 29. Haftanın başında 1600 küsürdü sebebi şeker ama ne yazıkki 😔
Lzgpthm 32 haftalık 1980 bana da az geliyor🤔 anne yüreği diyorum🤗 kaşar süt yoğurt muz kuruyemiş tüketmeye başladım düzenli olarak bakalım 35.haftada gidicem çok fazla + olmuş mu gorucez🤗
Busraaras YaseminAtmaca bence normal ki zaten doktorunda herşey yolunda demiş bende 31+5 haftadayız bungün gittim doktora 1.865 gram dedi normal dedi herşey yolunda dedi oda
elfayaz MerveYildirim sabah kahvaltı da kaşar peynir beyaz peynir çok tüketiyorum günlük 1 bardak ballı süt içiyorum
MerveYildirim elfayaz yemedigim peynir , icmedigim sut kalmadi . Haftada 10 litre yogurt mayaliyorum bol bol ayran iciyorum . İnsaallah benim bebesim de kocaman olur 😔
Berenaysed Ne güzel ya ben 32 haftamdayım 2400 rejim yapmam lazım yoksa doğuma kadar 6 kilo olcak 😔 şükredin valla hamileye rejim yapmak ne zor geliyor bilseniz
Aysealty YaseminAtmaca tam 32+0 da 1960gramdı doktorum gayet iyi bu dönemde 1650-2000olması normal demişti.bence kafaya takılcak bişey yok ama sen yinede günde 2kocaman bardak süt içip 2tane muz ye☺
YaseminAtmaca İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli doğarlar hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah kızlar❤