Sefaat Bilgee bende de o istek cok var ama cesaret edip yiyemedim 😊 son bi kac gundur ozellikle asiri derecede bi istek var nedendr bilmem😄
Gamze06 Bilgee benimde canım çok ister ve yiyorum ben. için yanıyor gibi oluyor sanki soğuk bi şeyler arıyo insan ben yiyorum valla üstelik buranın soğuğuna rağmen😄😋
YazCilegi Bilgee Ayy sen ne diyorsun Bilge'ciğimmm 😍 Dondurmaya çıldırıyoruz. Ki normalde hiç aradıgım bi tatlı değildir. Hergün bi tane yiyorum mutlaka. Size de şifa olsun
Sefaat Bilgee bizim buralarda havalr -18 -15 -10 o aralardaydi hep o yizden cesaret edemedim su siralar biraz daha isinmaya basladi bu gidisle bende alicam sanirim 😊
Gamze06 Sefaat üstüne bi bardak ılık su iç hiçbirşey olmuyor☺ Tabi çok hassas bi bünyen yoksa. BiZim buralarda çok soğuk ama ben canım istediğinde yedim hep
yakamoz Aynı benn. Hemen hemen her gün yiyorum valla hiç hastalık falan düşünmüyorum😬 yavas gavas yendigi ve ardından ılık su içildiği takdirde hastalık olmaz herhalde🙊🙊🙊
1987gokce Bilgee inanır mısın yazın bile bu kadar dondurma yemedim ben nasıl canım çekiyo anlatamam. Eşimden gizli yiyorum bi de kızıyo çünkü bebek üşürmüş 😂