Melikeozdemir Heyecanımı paylaşmak istedim. Çook mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin. Umudunuzu kaybetmeyin 2.5 denedir bekleyişimizin meyvesi 💕
Mucizebebegim3 Melikeozdemir Maasallah nazarlardan korusun rabbim insallah 💙🧿🤗🤗 Ogun betam cok yuksek degil mi diye post acan ayansiniz sanrm
Blackkcat Melikeozdemir maşallah canım😻Allah tamamına erdirsin,bende kan sonucumu aldım şimdi 4gün önce 80di 802 olmuş çok şükür🌸
mizginyusra Melikeozdemir masallah cok sevindim kucagina aldigin gunude gor insallah bende 6. haftamdayim😍
Mutter Gözünüz aydın🙏🏻Bizde bugün 7. Haftada dinledik. 7 hafta olmam gerek 7+1 cıktı😇💕 çok şükür Melikeozdemir
Melikeozdemir Mucizebebegim3 evet evet ilk defa oyle bir deger duyunca bide adetimle uyumsuz olunca telaslanmistim sagol canim allah razi olsun ❤
Melikeozdemir Blackkcat cok guzel masallah insallah hersey yolunda gider kucagina alirsin kuzum sagol 😘
Mucizebebegim3 Melikeozdemir Allah kucagina almayi nasip etsin canim cok guzel cok sevindim maasallah subhanallah 🤗🤗♥️♥️🧿🧿