Doğumdan çok korktuğum söylenemez aslında korkuyordum kendime bunu yansıtmak istemedim hep allaha sığındım kimseye kaldıramıcağı hic bi yükü vermez derdi veren allah dermanınıda verir.
39+4 haftamda pazartesi günü kafaya koydum doğurcam diye o gün 10 tane hurma yemişimdir ama o hafta icindede hergun hurma yedim oturup kalktım hamileligim boyunca zaten sürekli aktiftim öyle yatıp oturup duran biri degildim. Pazartesi günü hafif kasık ağrısı ve bebegim kendini çok kasıyodu gece 12de duşa girdim sıcak suda oturup kalktım sıcak su tuttum duştan cıktım hafif kanamam gelmişti nişan dedikleri dedim ben bugün dogururum neyse yattim uyudum. Gece 3de ağrıyla uyandim belden başlayıp kasıklara vuran az gezindim tekrar yattım yarım saat sonra yine bir ağrı vurdu gezindim tekrar yattım yarım saat sonra yine bir sancı neyse dk tuttum baktım 15dk bir sanci vuruyo tabi eşim kalkıyo sancı gelince belime masaj yapiyo öyle öyle saat 7 oldu baktık dayanamıyorum hastaneye gitmeye karar verdik kaynanamı uyandırdık tabi eşim hiç doğurcamı sanmıyo geri gelicaz diye düsünüyo neyse hastaneye gittik muane oldum 3cm acılmam vardı yatışını yapsınlar dedi üst kata ciktik yatışım yapıldı aradan yarım saat geçti üstüm falan degişildi doktor geldi kontrole baktı 5cm suyumu patlattı o sırada 7tane okunmuş pirinc yuttum sancılar iyice sıklaşmıştı 1saat sonra ebe geldi kontrol etti canım ozman cok yandı bakti 8cm doğumhane alıyoruz dedi doğumhaneye gecrik çatala zor cıktım ebe hemen doktoru cağirin bebek geliyo dedi ama ben nasıl bağırıyorum ıkınıyorum doktor geldi 3 ıkınmada bebegim kucağımdaydı ama dikisim çok uzun sürdü yarım saatten fazla. Emin olun korkulucak bişey yok bebeginizi kucağinıza aldığınızda herşey geçiyor çok şükür allahıma herkeze kolay doğumlar nasip etsin