Rabiiaaa Kilolu olupta normal doğum yapan varmı benim şuanki kilom biraz fazla ve ilk gebeliğim merak diyorum kilom engel olurmu diye
Dkktlbsra Rabiiaaa hamileliğimde fazla kilo aldım doktor şuanki kilonla doğuma girmen gerekiyor dikkat et almamaya çalış bu kiloda kal yoksa doğumun çok zor olur dedi
kitapkurdu Rabiiaaa 105le hamile kaldım. 103e indim. Yarın 20 oluyoruz sadece 1 kilo aldım şuanlık. Doktorum dikkat et dedi ama doğuramazsın diye bişey demedi
Merbe61 Arkadasım 110kılo ile normal dogum yaptı ama kac kilo sınırı var bılmıyorum bende kilolu hamıle kaldım bakalım napıcaz
Rabiiaaa Bende kilolu hamile kaldım. 109la kaldım şuan 7.aydayım 114 kilodayım. Almak istemiyorum dikkat ediyorum umarım dahada almam fakat bir sınırı oldugunu bilmiyordum normal doğum için
Dkk Sizleri gördüğüme çok sevindim 🙈 forum da herkes 50 -60 kilo arasında sanıyordum 😬 hatta 60 kilo ile hamile kalanlara kilolu hamile kalmışsın yazanlar olmuştı 😯😯 bende kilolu hamilelerdenim ilk gebeliğim , alıyorum da kilo doktorum çok kızıyor 🤢