ays_ays Hulyya hastaneden hastaneye değişiyor muayene 65 ultrasona 140 felandı heralde ama ben başka hastanelere sorduğumda 450 ye çekene vardı 800 ultrason 200 muayene alanda bence seninki pahalı değil ama özelleri arayıp sorablrsn fiyatlarını internetten numarasnı öğrenip
demet35 Hulyya ben 420₺ yaptırdım bağdat caddesı zeki şahinoğlu kesinlikle tavsiyem inanılmaz kibar ve bigili biri
SusamTanesi61 demet35 Bende 9 ocak için Zeki Bey'e randevu aldım kendi doktorum yönlendirdi. Güzel yorum görmek mutlu etti. Kaç dakika sürdü yaklaşık acaba?
tugba_2365 demet35 evet sanirim arkadaşımın dediği de zeki beydi. Tam bir istanbul beyefendisi, çok ilgili bir bey diyordu. Sanirim ben de Zeki beyden randevu alacagim
mihr_mah Normalde Medicana hastanesine gidiyorum detaylı ultrasona 300 dediler biraz araştırdım eğitim ve araştırma hastanesinde alanında uzman olan doç.dr. Sibel Özler’e yaptırdım. ÜCRETSİZ ve gayette memnun kaldım, söylediğiniz rakamlar çok yüksek.
mustafayasemin Hulyya 0 hiç ödemedim 😊 devlette yaptırdım cokkda güzel incelediler 35-40 dk espriler şakalar yani her devlet bir değil 😊
Nevink Hulyya Ablam cerrahpasada perinatologa 248 liraya yaptrdi daha gecen hafta randevu almakta kolay haftalik aciyorkarmis takip edip cabuk davraninca alinabiliyormus
Goksu_Beren1 Hulyya İstanbul’da Cerrahpaşa Prof.Dr. Ali Benian var. 156₺ ye yaptırdım. Eşinizide muayeneye alıyor. Tavsiye ederim. Muayene için ayrı bir ücret ödemiyorsunuz.
superrmomy Goksu_Beren1 Ali beye gitmeyi düşünüyorum randevu alma işlemi nasıl oluyor acaba ilk muayene olup gün mü alıyoruz yoksa direk gidiyor muyuz yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂
Bebekkikusu Hulyya ben devlet hastanesinde ucretsiz yaptirdim canim ayrica doktor muayne ucreyiniz cok uygun sakaryada 120 tl muayne 400 detayli ultrosyon