DilekH Arkadaşlar 32. Haftamdayım nst bağlandım ilk defa sancı çıktı dr. Progestan ve magnezyum verdi. Progestan kullananlar etkili oluyormu çok korkuyorum bişey olur diye erken doğumu gerçekten engelliyormu
Nur178178 DilekH etkili oluyor tabiki korkma Allahın izniyle durdurur ama mutlaka düzenli kullan asla yorma kendini ilaç biraz fazla akıntı yapıyor o da normal endişe etme..
Gulmartin DilekH progestan çok faydalı hamileliğimin başından beri kullandım düşük riski yüzünden Allahın izniyle en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşaallah sağlıkla kolaylıkla gelsin 🙌🏻
Busimss DilekH progestan çok güzel bir ilaç mutlaka kullan ihmal etme. Benim daha önceden kayıplarım olduğu icin verdi doktorum suan düsük riskim yok ama önlem amaçlı yine de.
DilekH Nur178178 inşaAllah çok takıntılı bir insan olduğumdan kaynaklanıyor olsa gerek çok kafama taktım çok ağladım . Bu haftalar da doğsa bile yaşama ihtimali çok yüksekmiş tabi Rabbim en iyisini bilir. Gene de çok tedirginim
Nur178178 DilekH evet çok şükür ki haftan iyi ama tabiki en güzeli zamanında doğması inşallah vaktinde doğar bebişin ayrıca o endişe takıntı hepimizde var maalesef geçen 6 ayda ömrümden 10 yıl gitti diyebilirim 🤦🏻♀️
Nur178178 Fatoaras evet canım sarı da oluyor beyaz da oluyor ilk haftalarda düşük tehlikesi için kullanmıştım şimdi de erken doğum riski için kullanıyorum iki seferde de böyle yoğun akıntı yaptı
Fatoaras Merbe61 günlük ped bile olmuyor ben kağıt koyuyorum her tuvalete gidişimde atıyorum hem çamaşırım kirlenmiyor öbür türlü ne çamaşır ne ped dayanıyor 🤷♀️
DilekH Fatoaras o kadarmı çok akıntı oluyor çalışan biri olarak çok zorlanacağım herhalde bebeğime bişey olmasında razıyım
Ozlemkubra @DilekH bende şuan düşük tehlikesi için kullanıyorum gün içinde sürekli geliyor maalesef akıntı şeklinde ama ilaç olduğunu anlıyorsunuz zaten
Fatoaras DilekH haftan gayet iyi arkadasımla aynıydık onunki doğdu 32 haftada 10 gün bile kalmadı küvezde düşünmemeye çalış progestan kullandıkca zaten önleniyor. Hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalım inşallah 🤲🏻