Svcnn Fdnkvk 34+4 iken 2450 gramdi 34 haftalikkende 2450 idi 4 gunde hc almamsti canm skldi hc farketmems ayni kiloda kalms 😯simdi 35 olduk bakalm 4 5 gune yine kntrole gdersek ogrencz degsm varmi
Fdnkvk Svcnn üzülme stres de yapma belli günler ole olur insşşh almıştır biraz kılo işim gırgırı eli yüzü düzgün sağlıklı olsun biz onları güzelce besleriz kilo alırlar e mi 🙏👏🏻👏🏻
Dimplle Haftada 2500 gr dı.doktorum az olduğunu söyledi 🙄 salı günü kontrole gidicez bakalım ne kadar oldu
Fdnkvk Dimplle Dimplle insşşh bu sefer alacak dert etme güzelce beslenmene bak zayıf olsunlar ama sağlıklı olsunlar inşşh
Benhepbeklerim Adelimm Bir ay önce öyle denmişti Bugün demedi Açlık şekeri testi istedi haftaya yine kontrole bekliyor.
Adelimm Benhepbeklerim bende bugun gıttım kılolu buldu seker testı yaptıgında bısey cıkmamıştı suyu fzla iri şekeri tuzu kesın dedı oyle olunca benmde cok moralım bzuldu korktum anlayacağın
Benhepbeklerim Adelimm Hiç canınızı sıkmayın Allah’ın dediği oluyor onlar ne derse desinler. Bende şeker yaptırcam da şu şeker içirdiklerini istemiyorum. Sizin kaçıncı hafta kaç kilo dediler.