Şükürler olsun bugün 4. Ayın ilk haftasında giris yaptık bebegimle. Onu kaybetmekten hala çok korkuyorum. Burada pek çoğunuzla yorumlasiyoruz fıkır alıp veriyoruz. Benim korkularım hep çok fazlaydı. 29 ekim günü kan verdim saat 23:00 de. Sonucumu 00:50 de hastaneden gelen telefonla öğrendim. Çok mutlu oldum o an. Sonra düzensiz bhcg artışı dediler ,düşük tehdidi dediler, böbrek taşı düşürdüm, kanamalı, bulantili bir gebelik geçiriyorum. Rahim yolumda oldukça büyük bir poliple bu yolculuğa devam ediyorum. Doğumdan da korkuyorum şuan. Ama anne olmak kolay değil. Rabbime hamd olsun milyon kere. Ablam kan pihtilasmasjndan 1 olu doğum, 3 düşük yaptı. Takdiri ilahi işte ilk evladı şuan 14 yaşında. Hep bu korkuyla yaşıyorum acaba irsi olabilir mi diye. Ama dediğim gibi bin şükür rabbimin bugunune. Ev işlerini de, yemek yapmayı yemeyi de hepsinin acısını doğumdan sonra çıkarıcam insallah. Akşama kadar vaktimi burda geçiriyorum. Var mi benim gibi keçiörende oturan. Arkadaş olalım, hamişler grubu kuralım 🥰🥰🤩💛♥️