Handetunay Arkadaslar merhaba. 27 haftalik hamileyim. Vucut temizligi icin kuafore gidiyorum. Göbegimde ince ince tüyler var. Agdayla aldirsam göbeği bi sıkinti olurmu. Ağdayla aldiran var mi göbegini?
Saraalp Handetunay benim de hamilelikte çıktı, birde sürekli çatlak kremi kullanıyorum ondan olabilir diye aldırmayı düşünmedim , Doğumdan sonra dökülür diyorlar bakalım
Deletedmom317 Handetunay ben alıyorum göbeğimi. Ne yapayım gebelikte tüyleniyor insan iyice. Dr dan eşimden utanıyordum o göbekle🙈
Handetunay Anasinifci Rahmimde dikiş var birazda olsa agda yapilirken gerdiriyoruz felan diye sormak istedim
Handetunay Elcn4 hamile degilken de bi kac ayda bir aldirirdim ama hamile kalinca minik ince ince yenileri cikti.
Elcn4 Handetunay ilk hamileligimde benimde cikti aldim simdi baya alincak durumda keske almasaydim onlar dokulur diyolar.
Merbe61 Handetunay erken doguma sebep olur diye duydummkasılmalardan dolayı bence doktora sorsan ıyı olır
Handetunay Merbe61 evet bende netten oyle okudum. Aldirmamak en iyisi sanirim. Riske atilacak birsey degil sonucta
Zeyzey90 Handetunay ben alıyorum, gebelikte çıkan tüyler değil çünkü hep alıyordum. Almayı bırakırsam karnımı kimseye açmak istemem😂 ama normalden fazla acıyor ve anlık da olsa kasılıyorum bende bundan biraz çekiniyorum
ozgeoksuz Handetunay gebelikte çıkan tüylenme dökülür diyorlar. Bende de çıktı aldırırsan dökülmez koyulaşır çoğalırmış. Çevremdeki tüm yeni doğum yapmışlar ve tecrübeliler bence bekle diyor. Bende bekleyeceğim. Doğumdan bir süre sonra dökülmezse aldırırım diye düşünüyorum 🤷♀️