Dilekdmrhn Yakın zamanda sağlık hastanesinde doğum yapanınız varmı fiyatlar ne durumda acaba benim doktorum ismail Uryan özeline gidiyorum doğumları orda yaptırıyor daha konuşmadık fiyatla ilgili doğuma bir ay kaldı bir terslik olmazsa inşallah normal olcak
Iimran Dilekdmrhn bende orda yaptırıcam 2250 mi neydi ama epidural fakan istersen 400 tl daha ekleniyo dedi doktorum
AysennHE Dilekdmrhn bende Erkut harmancilara gidiyorum sormadım daha ne kadar olduğunu en son 1 300 e yapmıştı 5 sene once
Dilekdmrhn bufemu aslında doktorum istediğin yerde yaptırırım dedi nereyi önerirsiniz dediğimde sağlık dedi temizlik malzeme araç gereç açısından en iyi orayı görüyorum dedi
Dilekdmrhn Iimran Çarşamba kontrolüm var konuşuruz artık şimdiye kadar biz sormadık oda bişey söylemedi nasip nerdeyse orası artık
Keke Iimran ne zaman verdi bu fiyatları doktorunuz 🙄 ben geçen hafta muhasebeyle görüştüm 2500 doğum paketi 550 epidural ekleniyor hatta yeni yılda fiyatlar güncellenebilir dediler
Dilekdmrhn Fasulyeninannesiii bu üçüncü gebeliğim 12 senedir aynı yere gidiyorum çokta memnunum doktorumdan sağolsun çok ilgilenir
bufemu Dilekdmrhn evet temizlik bakımından iyi dıştan gelen Dr sa sağlık olabilir. Bende Nuray aydına gidiyordum
Iimran Keke doktorundan doktoruna değişiyo sanırım benim arkadaşımda yaptırdı 2500 olması lazım Benim doktorum bana bu fiyatı verdi ocakta doğum yapıcam
Iimran Keke zeynep atgüden orpak canım ilk kat acil katında tekrar konuşurum fiyatını yine ama bu şekilde konuştuk fiyatını 2250 bile uygun değil aslında servergaziye mi gitsem bilemiyorum baştan beri doktorumda zeynep hanım bırakamadım
Keke Iimran evet canım işte son ana kadar takip eden doktorum olsun istiyor insan fiyatlar da maalesef zorluyor Allah kolaylık versin hepinize sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah ☺️ Ben deva Hazar a gidiyorum onunla hiç konuşmadık fiyat direk muhasebeden aldığım fiyatlar bunlar benim belki doktorun kendi insiyatifi de olabiliyordur
Keke AysennHE hayır canım 2500 doğum paketi dediler epidural için ayrıca 550 TL dediler yani 3050 sezeryan doğum ama benim sorduğum belki normal doğum için değişiyor olabilir 🙄
Iimran Keke amin canım kafam karıştı valla çünkü orda bide serumu ağrı kesicisi derken onlarda ayrıca veriliyomuş mesela öyle söylemişti arkadaşlarım özel sağlık iyi hoş ama pahalı mı hemde çook
Busr_Akbay Dilekdmrhn ben özel sağlığa gidiyorum. Doguma 2200 dediler ama sezeryanda fiyat değişiyormuş
Iimran Busr_Akbay burdan anlaşıldığı üzere doktorundan doktoruna değişiyo benimki aynı fiyata yapıyo sezaryeni de normali de