HicranKzn Arkadaşlar ,tecrübeli anneler ve anne adayları bilginize ihtiyacım var🤗🤗 Acil olarak almam gerekenler neler acaba bebek ve kendim için. Doğumda neleri istiyorlar ebeler çantada. Birde bebek çantasına havlu almalımıyım.
Tugraninannesi HicranKzn bebek için hastane çıkışı bebek bezi ıslak mendil yedek kıyafet emzik pişik kremi kalın battaniye anne için hasta bezi pijama takımı terlik yedek iç çamaşırı göğüs ucu kremi çok acil olanlar ve aklıma gelenler şu an bunlar
B8use HicranKzn ben havlu yerine müslim örtü koyacağım çünkü yaz bebeği yine havlu seti aldım.ama evde bırakacağım 3 tane felan muslin koyarim
TugbaLafci HicranKzn canım e bebek mağazası varsa yakınlarında ordan isteyebilirsin ücretsiz olarak veriyorlar gerçekten gerekli bişey
SerapUGR HicranKzn Canım yazın doğum yapcaksın hemsireye bebek kıyafeti bez ve ince bir battaniye vermen yeterli Kendin için pijama takımı terlik kullan at külot. Bunlar en acil olan tabi. Ama çanta hazırlarken koymak istediğin herşeyi koyarsın hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafeti unutma 😊
HicranKzn B8use bilmiyordum ben o örtünün ne için kullanıldığını araştırmamıştım da teşekkür ederim. Bilgi için ondan alayım o zaman
HicranKzn TugbaLafci bi mağazaya girdik bakmak için o kadar çok şey yazıyordu ki. Ben en azından acil olanları sormak istedim yanıma alıcakları. Çok teşekkür ederim
B8use HicranKzn çok amaclı bez kundak havlu battaniye yerine geçiyor lcw ve e bebekte var 25 lira galiba bi bak beğenirsin yumuşacık zaten pamuk canım
B8use HicranKzn bebegin yaz ayında doğacaksa muslin koy ama nisan mayısta olacaksa 1 tane de normal battaniye al her ihtimale karşı bence 😊
B8use HicranKzn aynen benimki de 22 temmuz diyo doktor ben doğumhaneye vermek.icin uzun kollu tulum.sapka da alacağım yine kısa kolluda koyarım üşüyorlarmış çünkü doğunca ALLAH kolaylık versin.simdiden😊
HicranKzn B8use ben hastane cıkışlarını da hep uzun kollu aldım. Tulumlarıda 🤗🤗 adete göre 19temmuzdu ama doktor ilk hafta dedi bakalım artık hayırlısı hepimiz için🙏🏼🙏🏼🙏🏼
B8use HicranKznsimdi doğum hanede çocuk doğdu kordonu kesildi giydirip emzirmeye verirler demi o anı çok merak ediyorum ya çünkü yarim saat içinde emmesi gerekiyormus bebegin sarılık olmasın die
B8use HicranKzn bekliycez artık o zaman bu arada ben yanıma.emzirme yastığını muhakkak alicam çünkü dikisin felan oluyormuş o destek oluyor kolaylık sağlıyormus
HicranKzn B8use benim emzirme yastığını geçtim bebek yastığı da yok ortada😁😁 daha başlamadık kıyafet aldık bi kaç
B8use HicranKzn hazır satılıyor e tokerde indirimde var . Benim.annem.dikecek bana yastığı kursa gidiyor orda yapıp verecek
B8use Aklım gelenleri yazıyorum anne için doğuma giderken elbise git diyorlar hastanede de giyebilirsin çünkü durmadan bakıyorlarmış kolaylık olsun diye. Kadın pedi derbend var e bebekte dışı mor kilot gibi giyiliyor.emzirme atleti kilot lohusa takimi gogus pedi pompasi biberon emzik her ihtimale karsi tabiki oncelik anne sutu ama küçük bi kavonoza hipp in yeni doğan makasındansa koyacağım neolur ne olmaz bulunsun bebege muslin ortu agiz bezi onluk uzun kollu kısa kollu hastane çıkış bez ıslak mendil çorap eldiven lansinoh gogus kremi