sevval55 Kızlar en basından beri sürekli sapsarı pas gibi akıntım var kaşınma yanma batma yok idrardada zTen yüksek enfeksiyon çıkıyor. Sürekli olarak fitil sulandırma şurup hap hepsini kullandım doktor artık yapabilcek bise yok ilaçlar geçirmiyosa dedi. Suan 35. Haftam daha vok arttı son haftalarda daha cok oluyomus dediğim hibi rahatsız etmiyo ama normal dogumda falan sıkıntı biliyorum enfeksiyon. Siz nasıl bi çözüm buldunuz😓
Ayse3550 sevval55 kesinlikle için dışın su olana kadar içeceksin canın istemese bile ben myle atlattım👍
Goksu_Beren1 sevval55 bende çok uzun süre yaşamıştım idrar tahlili verirken gelen ilk idrarınızı değil biraz sonraki idrarı örnek diye vermenizi tavsiye ediyorum. Çünkü bende de sadece testte enfeksiyon çıkıyordu ancak hiç bi yanma kaşıntı hissim yoktu. Hemşire söyledi bana da testi bu şekilde vermemi. Birde bir kaç damla sirkeyle temizleyin genital bölgenizi ben kurtuldum çok şükür 🙏 38. Haftadayım
JEJjzkdkd67272 Malesef bende de gecmıyor hamıle degılım ama 1 buçuk senedir cekıyorum. Doktor gunde 3 litre su iç dedi ben 3 buçuk litre ıcıyorum ve etkisi azalıyor idrarın acık renk gelmesi lazım ve şekerli seylerı cok tuketmemeye bak
sevval55 JEJjzkdkd67272 idrarım bildiğiniz turuncu😓 su içiyorum zorlaya zorlaya ama demekki daha fazla icmem gerek
Ayse3550 JEJjzkdkd67272 hergün bitane mandalina tüketmek ve bol limonlu su bide bol limonlu maydonoz kahvaltıda
Seedosss Hamile olmadan oncede cok ilac kullandim suan 22 haftalik hamileyim yine fitil falan kullandim gecmiyo biktim vallaha
Lindam sevval55 henüz doğurmadım canım ama bugün kontrole gittim doktora dedim enfeksiyonuma bakalım hala varsa bişey verin kullanayım diye dedi son 1 hafta kalmış çok ta önemi Yok ilaç yazmadı. Dedim Doğum sırasında bebeğe bulaşmasın sonra. Yok dedi antibiyotik veriyoruz zaten Doğum esnasında. O yüzden korkum kalmadı o konuda
Ebrar18 Kızlar komposto yapın ve için . Enfeksiyon için gerçekten etkili . Vişne olur başka bişey olur kompostosunu yapın çok tatlı olmasın . İnşallah şifasını görürsünüz
Burcu089 Ben hamile kalmadan önce her sene çekiyodum, şuan 24. Hafta günde 3 litre su içiyorum, Allahtan şuan bişey yok. Limonlu su ve kızılcık meyvesi tavsiye ediliyor
Rabissss Burcu089 limonlu su tansiyonu düşürmüyor mu bende de cıktı bugun enfeksiyon olduğumu ögrendim 2 ilaç 1 tane fitil verdi 26 haftalığım erken doğum falan dedi korktum açıkcası 1 hafta sonra tekrar gel dedi🥺
Ebrukrtkn Solgar cranberry kapsül çok etkili. Hamilelikte kullanılabilir mi bilmiyorum. O yüzden doktorunuza danışmanızds fayda var. Cranberry yaban mersini oluyor bu arada.
Burcu089 Rabissss çok abartmadan içmek lazım tabi. Bi sürahiye koyuyorum aksama kadar yavas yavas içiyorum ben
eylemc Cümleten iyi akşamlar hanımlar 👋 Aynı durumu bende senelerce yaşadım ne yazık ki. Idrar tahlili verdiğiniz zaman ayriyetten PROTEİN KAÇAĞI olup olmadığına baktırın lütfen. Bende her hastahaneye gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu deyip kutu kutu ilaç antibiyotik kullandırttılar. Meğerse protein kaçağı varmış ve hamilelikte doktorun dikkati sayesinde tespit edildi. Enfeksiyonla karıştırılabiliniyormuş. Nacizane tavsiyem tahlil verdiğiniz zaman mutlaka söyleyin derim.
rabnaz6822 sevval55 ben de hamileyim aç karnına yada tok el yapımı elma sirkesi içiyorum 2 yemek kaşığı çok azıcık suyla karıştırıp içiyorum 💁🏻♀️Senin 3 litre su içmen lazım yanında cam şişe bulundur onun içine seviyosan ekşiyi 2 yemek kaşığı filan sirke koy normal su iç💁🏻♀️Birde tuvalette taharetlenirken peçeteye az sirke dök sonra sil🙆♀️ Ben hep bunları yapıyorum şuana kadar hiç enfeksiyona yakalanmadım🤷♀️💃