Zehramomm [silindi] dışarda yapmaktan nefret ediyorum bi kere yolunca pürüzsüz olana kadar yolmak istiyorum dayanamıyorum 😂
Mervettas [silindi] aynıyım bende ama bende hep vardı kıs gelince cildim dudaklarım iyice kuruyor daha da beter hale geliyorum 🤦🏻♀️
[silindi] Mervettas bi çaresi olmalı demi bunun kafamızda bitirmemiz lazım yada dudaklarımızı sürekli olarak nemli tutmamız lazım 🥰
Djmommy tam dudaklarımı yolarken bu postu okumam:) bende de hastalık gibi elim sürekli dudağımda sıkıntıdan mı yapıyoruz nedir. Kuru benımde sürekli ve isin kötü yanı bu durum hosuma gidiyo. Alıskanlık olmasa bari
Muge0609 [silindi] Hem Dudağımı Hemde Ağız içimi Yiyotum Ben Çocukluğumdan beri alışkanlığım Bırakamıyorum. Taa 20lik Dişin Ordaki Et Parçalarını Yiyorum 😂Annem ağzın Yırtılacak Yeter Diyp Elime Vuruyor Eşimde Öyle Ama En Zevk aldığım Şey ☺️Bırakamam Hayatta
Yenianneadayi2208 [silindi] ayyy bi bende var zannedip üzülüyordum 😂 baya bir kişi de varmış psikolojik olarak rahatladım hahahah 🤣🤣
[silindi] oznurckose yolarken tuhaf bi rahatlama geliyor bende sonrasında sızlama acı .. ama yinede yapıyorum alışkanlık gibi bişiy bu
benim-kalbim-o [silindi] Yok nemlendiricide boş yumuşatıyor bu sefer daha çok yoluyoruz kolayımıza geliyor
[silindi] Nisannasell o zman sende bizdensin 🤣🤣 ama kötü bi alışkanlık ben vazgeçmek istiyorum ama olmuyor
Nisannasell [silindi] ben çok denedim canm ama elim hep dudağımda su anda bile bide çok kaniyo en kötüsü bi ortama girince de elim dudağımda cekiniyorum artik