Nurdlmc tazee_annee mustela bütün ürünlerimiz o. Şampuan vücut losyon bebek yağı. 1 aylığız çok hassas cildi bebeğimin hiçbir sorun olmadı. Mustela içeriği de temiz katkı maddeleri yok biraz pahalı ama değer gerçekten
Alparslnbuss tazee_annee bebek yağı uni baby pudra kullanmıyorum hiç yağıda çok fazla kullanmıyorum genelde uni baby losyon kullanıyorum
Alparslnbuss tazee_annee yağ tabaka gibi duruyor zaten ciltleri incecik hava almasını engelliyormuş nemlendirici olarak losyonun yapısı daha ince daha çabuk emildiğini düşünüyorum canım. Pudra yerinede pişik kremi kullanıyorum
Serife06ser tazee_annee instagram kullanıyor musunuz bilmiyorum eğer kullanıyorsanız muhendisinoğlu diye bi hesap var herşeyi inceliyor en iyilerini katkısız olanları paylaşıyor oraya bakın derim
Bsecill tazee_annee pudra kullanılmamalı diye biliyorum bebeğin cildini kurutuyor gözeneklerini tıkıyor, yağ konusunda ben organik hindistan cevizi yağı kullanacağım suyla karıştırarak tabi ki bebek yağları içerik olarak çok yoğun oluyor tercih etmeyeceğim
Gnl_grb27 tazee_annee tazee_annee bebek yağını dalın pudra dalın aldık şampuanı da dalın aldık kişisel bakımı hepsi dalın yani 🤗
duygusm tazee_annee Mustela ve Bünchen ürünleri içerik açısından oldukça güvenli ve kullananlar da genelde memnun. Ben henüz kullanmadım ama araştırmalarım sonucunda bu ikisine karar verdim.