Humi Sunay10_ canim hic kafana takma nolur. O hafta beslenmen dinlenmen hersey etkiliyo bi sonrakine gittigine bakarsin iki hafta onde. Dogama kdr hep boyle diyorlar sen sakin takilma saglikli bebegin
mihrinazsumbul Sunay10_ aynı şeyi bende yaşadım hala daha yaşıyorum 1 hafta geri atıyor detaylıda doktor geç döllenme olmuş dedi. Normalde 24 haftalık ama 23. Bende takvimi ona göre ayarladım artık 23 gibi devam ediyorum
Sunay10_ Musel sorun yok canım çok şükür kan hapını kabız yaptı diye başka doktor bırak sesi onun yerine magnezyum verdi buda kan kapıda iç önemli diyo her doktor farklı anlamadım
Musel Sunay10_ kaç doktora gidiyorsun bir doktora git ve onunla devam et yola yoksa aklın çok karışır
Humi Sunay10_ kan ilacini kullanmicaksan guvendigin birinden keciboynuzu pekmezi al ve az portakal suyu ve kivi mandakina ne varsa onunla birlikte tuket.
Sunay10_ Musel bi şehir hastanesine bi normal devlete normal devlet çok ilgili bebeği gösteriyor bak burda şöyle falan kız dedi bu adamda ısrarla erkek diyo kafam karıştı
Sunay10_ Humi aldım pekmez aktardan doğal canım her sabah içiyorum onu bide siyah kuru üzüm aldım onu tüketiyorum