Fidan3594 Merhaba günaydın , İzmir'de Karşıyaka ve çevresinde memnun kaldığınız önereceğiniz doğum doktoru ve hastane varsa lütfen bilgi verir misiniz ? Fiyat olarakta normal olacak şekilde Teşekkür ederim 🙏
Smnl Fidan3594 medikal park Zekeriya günere gidiyorum bu cuma doğumum var. Memnunum ancak fiyat konusunu hiç bilmiyorum özel anlaşmalı sigortam olduğu icin ben bir şey ödemiyorum
Ikbalper Fidan3594 ben Can hastanesine gidiyordum. Şebnem hanım’a 😊 aynı zamanda devlette İrfan bey,e gidiyordum. O da Can hastanesine geçmiş. Her ikisi de Harika doktorlar. Tavsiye ederim 👍👍
Oooykuuu Fidan3594 canım can hastanesi mustafa cdnk güven e gidiyorum arkadaşımda aynı doktorda doğum yaptı çok memnun kaldı hastane de çok ilgili muayene ücreti 135 tl doğum 3500 4000 arasındaydı ama malum yeniyıl zam geliyor kaç olur tam bilmiyorum yarın bir aksilik çıkmaz ise gideceğim öğrenerim
Fidan3594 Naz12344 Teşekkür ederim 🙏 muayene ücreti ne kadar doğumda ne kadar ücret alıyor ve hangi hastane ile çalışıyor
Fidan3594 Ikbalper bende canda Mehmet Hakan Yetimalar a gidiyordum maalesef doktorum hastane değiştirdi 😕 Can hastanesini çok beğenmediğim için de başka doktora gitmiyorum orada fiyatlar da pahalı geliyor biraz
aysun_35 Fidan3594 muayene 75 doğum ücreti henüz bilmiyorum .2400 diye duydum sadece kesin bilgim yok
aysun_35 Fidan3594 yani bende duydum evet ben iki doktora gidiyorum özel ve devlet .devlette tahlil yaptırıyorum hiç illa burda yaptır demedi.
Fidan3594 Oooykuuu bende orada Hakan Yetimalar a gidiyordum ama ayrıldı oradan hastane de pahalı geliyor bana o yüzden bıraktım