Ebru9360 Recbey damlanne kizlar bende bugun tam 28 haftalik oldum bebegnizn hareketleri nasil benimki pek hareketli dgl bigun ediyosa 2 gun etmiyo erkek bebk bekliyorum
Zehramomm Recbey kulak yıkatmak artık eskide kaldı ve çok zararlı artık gliserinle kulak içini yumuşatıp içindeki pislikleri çekiyolar bende yıkatmayın
damlanne Ebru9360 canm ben daha 15deyim benmde erkek ama daha hissetmedim hiç oyuzden bilmyorum ama çok tedirgin olduysan doktora git bence🤲
Menekse63 Ebru9360 bende 28 haftalığım canım benim ki kız bende de aynı durum dayım bir hareketli ise 2 hareketi yok yani bence normal bir durum sadece ilk oldugu için biz evham yapıyoruz
Ebru9360 damlanne 4 gun once gittim cnm herseyi normal dedi doktor ama nie hareket etmiyo anlamiyorum tembelpiktenmi acaba
Ebru9360 Menekse63 normal sanirim bu ara herkes bu dertten yakiniyo bebegim hareket etmiyo die doktora gidiyorum hersey normal cikiyo cok şükür ama nie hareketsizlesiyo ona anlam veremiyorum
Recbey Halecvs kulak burun boğaz doktoruma sordum su ile yıkıyoruz ilaç kullanmıyoruz dedi hamilelikte sakınca yoktur dedi Hatta espiri bile yaptı bebek doğunca kulakları temiz doğar dedi 😊