Yesim122 Nergisim09 duyarsiniz bence artik baya buyumus normalde 7. Haftada falan duyuluyo bende 6+2de gitmistim doktorum bana 1 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi 😊
Blackkcat Yesim122 evet doktorum bana da hamile kalırsan gel değişelim dedi o sebepten,doktora gidene kadar 2günde 1alayım bende,bir de omega içiyorum şu an
elobariselo Yesim122 ben folidoce 400 mcg içiyorum sabahları tok karna, doktora çıkmadım daha aile hekimi verdi
Blackkcat Buse0911 5buçuk haftadan itibaren gözükebiliyor tabi vajinalde belki görülebir henüz erken bence,6.haftadan sonra daha iyi olur,tabi erken gitmektede fayda var keseyi görürsünüz🐣
krktasnihal90 ElifCK amin🙏 Bizde kimseyle paylaşamadık 3. Ayda paylaşmayı düşünüyoruz inşallah benimde 2 ay önce kürtajım var bebek gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için o yüzden bu sefer sessizce seviniyoruz.
ElifCK krktasnihal90 🙏🏻🍀 İsallah bu sefer hersey yolunda gider, hayirlisiyla saglikla gelisim gorulur. Temkinli olmamizda fayda var cok haklisiniz 🧿 İsallah hepimizin guzel haberlerini alalim..
Pelin-65 Pelin-65 haha canım ben varya öğünleri ikişer üçer yapar oldum midem kazandıkça yemek yiyorum 😅
elobariselo Pelin-65 aile hekimi bana sürekli yanında kraker yada leblebi bulundur kalkar kalkmaz yada acıkır acıkmaz onları ye dedi
Pelin-65 Buse0911 valla canım diyorum ya en son 9 aralıkta 13 Aralık betam 578 di şimdi ne kadar bilmiyorum keseyi görünce betama bakmadı doktor
Asl90 Bizde 4+6 olduk 😊 dün keseyi gördük 10 gün sonrada kalp sesi inş 🙏herkese sağlıklı gebelikler diliyorum. Bu arada iki ay önce kürtaj olmuştum bu ikinci gebeliğim
Mom91 Asl90 MaşaAllah canım tebrikler🥰 Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah benim de 4+3 bugün Perşembe gideceğim doktora inşaAllah bizde görürüz keseyi 😇 peki beta hcg kaçtı senin biliuomusun canım
Nurorhn Asl90 Yaa masaAllah siz keseyi gordugunuzde Betanız kacti acabaa Doktor bana 9000 de ancak gorunur dedii de
Asl90 Mom91 canım doktora gitmeden 3 gün önce beta hcg 598 di doktorum tekrar istemediği için tam bilmiyorum malesef ama her gün iki katına çıktığını düşünürsek 4700 cıvarı diyebiliriz
Nurorhn elobariselo Beta kacta gorunuyor kese ve kalp atisi acaba benim de 1280 cikti ama doktor 9000 de ancak ultrasona alirim dedi
Bahar-dnmz25 Nurorhn canım ben kesemi gördüm adet tarihime göre 4+6 da kesemi gördüm alttan bakılınca
sud3m Merhaba bayanlar bende yeniyim ilk gebeligim ve tam anlamıyorum son adetim 17 kasım kac günlük gebe oluyorum acaba ? 🤦♀️