Kbr_71 Kızlar çalışıyorum devamlı hareket halindeyim bu aralar belim çok ağrıyor 22 haftalıl hamileyim acaba zararı olurmu çok yorulunca bebeğim fazla hareket etmiyo napacam bilmiyorm 1 ay daha idare etmem gerekiyo işt
SnmTt Kbr_71 benimde çok oluyo bel ağrım biz zararı olacağını sanmıyorum tabi yorulmak iyi bi şey diil ama mecbur kalınca yapıcak bi şey yok
zeynepcgt Kbr_71 ya benimde çok kötü ya hareket edemiyorum uyuyamıyorum bitkisel krem sürdüm yine fayda yok
Nurper Dün gece bel ağrısından uyandım resmen🤦🏽♀️ İlk kez böyle oldu krem falan ne kullansak acaba ?
zeynepcgt Nurper krem falan la geçmiyo canım ben fizyoterapi mezunuyum kendime bişi yapamıyorum sıcak bebeği düşürtüyo diye sırt üstü yatma yan yat belinide yastıkla destekle ben 3 yastıkla yattım biri başımda biri bacak aramda biri belimde bi dene istersen
Nurper zeynepcgt önerin için çok teşekkürler ☺️dün bende yastıkla belimi destekledim gece ama zormuş bu yani 😞 sen kaçıncı haftadasın?
zeynepcgt Nurper 12+1im izmire ailemin yanına girmiştim rizeye dönünce temizlik falan derken bu hale geldim