ftmaygmur Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda. Doktorum erkeğe benziyor dedi hatta bize de gösterdi ama kordon da olabilir dedi. Kesin cinsiyet ne zaman belli olur bilenler yardımcı olur mu? Önemli olan sağlık ama insan merak ediyor😍😍
Cemoss ftmaygmur canm bacaklarni acp gsterirse haftaya kesn blli olur ama bnmki gbi inatci ve utangac ckarsa 17. Haftanda anca ogrenrsn 😁😁😁
Lamelif ftmaygmur 11. Hafta pipiyi gördü bizimki ama emin değilim dedi erkek çıktı bizim minnoşumuz ❤
Cemoss Kbrzynp bnmkini dktor grdm dedi snra bbacaklarnn arasna bakti birini acti dgerini acmadi bize gsteremedi yani ama bn grdm %80 erkek dedi 😀😀😀
ftmaygmur Ay bizimki hemen açtı bacaklarını hatta biz de gördük erkek gibi ama emin olamadık 😊 doktor bir ay sonra görüşelim dedi beklicez artik😃
Cemoss ftmaygmur bn grdm ckıntı gbi bisi 14. Hftmda ama dktor goremiyim cnsyti diyince dktor gormuyosa ben nasl gorim diye dusundm bu seferkndede gordum 😁😀
Cemoss Kbrzynp banada dediler ben baya kptrdm hatta kndmi elbseler feln bkyodum snra erkk dynce bi inanamadm 😁😀