Zezemeze Arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim iki üç gündür kasıklarımda ve belimde baya ağrı oluyor normal mi? Bebeğimin hareketleri normal ama bu ağrıdan korkuyorum erken doğum riski olabilir mi? Randevum haftaya, acile falan gitmeli miyim yardım lütfen.
Rabiaa___ Zezemeze bende 25 haftalık hamileyim benim de oluyor bel ağrısı ve arada kasık ağrısı bugün kontrolüm var benim de söyleyeceğim doktora da bakalım ne dicek
SEDA3393 Zezemeze canım bende tam 25 haftalik hamileyim senin söylediğin sıkı tıların aynısını bende yaşıyorum geçen hafta doktoruma gittiğimde bebegimin ters olduğunu ve çok hareketli olup rahime baskı yapıp gerildiği için ağrıdığını söyledi😊
sahibe SEDA3393 ay ayni dert bendede var bebegim cok hareketli ondanmi olur acaba ikinci hamileligim ilkinde hic boyle seyler yasamamistim
Zezemeze SEDA3393 sizde de mi adet sancısı gibi oluyordu? Benim kasıklarım ve belim ağrıyor hatta bacaklarım aynı adet dönemi gibi. Bebeğim de çok hareketli ondan mı oluyor bende de acaba
mavis-love Zezemeze bende 25 haftalığım aynı şeyler bendede oluyor Belim ve kuyruk sokumum aşırı ağrıyor yürümem bile zorlaşıyor. Araştırdığım kadarıyla normal rahim büyüdüğü için oluyormuş canım benim randevum 1 ay sonra gidince sorucam ama
Rabiaa___ Zezemeze çıktım canım doktordan bu ağrıların çok normal olduğunu lekelenme yada arada saplanan adet sancılar gibi değilse bir sıkıntı yok dedi bel ağrılarım içinde arkana yastık bırakıp otur ortopedik ayakkabı giy ve ayakta çok durma dinlen dedi
Zezemeze Rabiaa___ benim adet sancıları gibi sancım oluyor ama. Tehlikeli miymiş bu? Yarına randevu aldım çok korkuyorum :(
mavis-love Zezemeze benim adet sancıı gibi oluyorsu hep doktora gittiğimde gayet herşeyin yolunda olduğunu söyledi . Bence sıkıntı yapıp zarar vermeyin bebeğe internette araştırırsanız rahim genişlediği için oluyormuş o ağrılar . İyi düşünün iyi olsun :)
Rabiaa___ Zezemeze hayır tehlike görmedi canım benim de sancılarım oluyordu rahim genişleyip bebek büyüdü için çok normal dedi belirli aralıklarla sancılar giriyorsa erken doğum olabilirmiş
Deniz_ Kızlar bende 25 haftalık hamileyim bişey sorcsm bugün lavobaya girdim çok jel gibi beyaz bi akıntı geldi baya korktum nişan diyorlar ya o değildir dimi
Rabiaa___ Deniz_ enfeksiyon olabilir canım mantar enfeksiyonu bende de beyaz akıntı geliyordu yarın test vericem ona göre ilaç verecekmiş