merhaba kızlar gerçekden şimdiden hepinize kolay gelsin diyorum ve rabbim büyük sabırlar versin anne olmak kolay değilmiş gerçekden ben hep buraya acaba kendi hikayemi birgün yazamıyım yazmazmıyım diye çok düşünürdüm ki çok çok şükür dün doğum yaptım bugün kızım yanımda çok şükür uyuyor prensesim 🥰🥰 ben hep buraya 4 cm açıklık 3 cm açıklık ama doğum yok diye hep post açardım kızlar benim tam 39 haftada hikayem başladı bundan öncesini hiç bilmezdim bile 39 haftada çatı muanesinde 3 cm açıklık ve doğum başlamış dedi doktorum zaten çatıdan sonra nişanım geldi hemde bir hafta boyunca kanlı şeklde a bugün ha yarın diye diye 41 hafta olduk ve 41 haftadan birgün önce ben tekrar muaneye gittim 4 cm açıklık dedi doktor eve gönderdi sancın az kalmış bekle diye ben 39 haftdan beri hep bu şekl eve gönderiliyorum artık dayanamıyordum agrılarım da çoğalmıştı başka doktora gittim sezerya dedi çocuk kafasnı dayamış aman dedi hemen sezeryan seninkyle uyumlu değil dedi kaçtık ordan hemde 4 doktor birden bakıp dedi neyse gel gelelim doğum hikayesine kızlar gece hafif hafif arada bir giren sancılarım vardı, ben çok yalancı sancı yaşadıgım için kesin öyledir dedim ve uyudum tekrardan uyandım agrıyla sabah saat7 gibi artık dayanamıyordum ve bu budefa gerçekden doğum sancısı dedim 9 a kadar oyalandım evde ama dayanacak gibi değildim hemen eşimi kaldrdım hastanenin yolunu tuttuk.. nst e bağlanıyorum nst birşey yok ama benn müthiçç bir sancı çekiyorum doğum sancısı değil dediler açıklıga baktılar 3 cm dediler sonra biz yne riske etmak istemiyoruz bebek 41 haftalık kritik dediler ama ben yeri gögü inletiyorum acıdan artık bagırdım beni nstden çıkarın diye çıkardılar sonra tekrar bi çatala bakalım dediler ordaki hemşire ne görsünnn.. daha yarım saat önce bile değil düşünün 3 cm olan açıklık 7 cm kadın şok geçirdi bu nasıl olur sancı gözkmuyor sen bildigin doğum yapıyorsun dediler hemen lavman yaptılar ve suyumu açtılar allahım diyorum çok şükürrr.. ee 7 cm den sonra sen dururmusum hiç ahh vahh ediyorum ama ölyorum acıdan artık son raddede yere çöktüm kmse beni kaldramadı zar zor kaldrdılar doğumhaneye kızlar ben sporcu bi anneyim ondan dolyı benim kaslarm çok küvvetli tabi ben hamile kaldigimi bilmeden hala fitness yapardım vajna kaslarımda çok küvetli ve fazlaydı neyse doğumhanede müthiç bir ıkınma hissi tabi ben ıkınıyorum ebe teselli ediyor hadi zeynep bir iki üç dedi hemen dotkorum geldi sonkez ıkın 10 dan geriye sayıyorum dedi ve bı ıkındım 10 saniye bitmeden kızım kucagımdaydı ve benim ilk sözüm ne oldu biliyormusunuz 😂😂 aa bunun poposu varmış dedim hemşireler ebe doktor gülme krzi geçiriyorlar 😂😂 allahım çok tatlıydı müthiç bir duygu çok şükür kaslarmdan dolyı dikişim oldu tabi ama iyiyiz çok şükür şuan evdeyiz saat 10 da girdigimiz hastnaeden 12 olmadan bebegmle çıktık çok şükür darısı sizlere kızlar 🙈🙈 biraz sabır çok az