Yoann Saat gece 1:30da nişanım geldi 3 parça şeklinde ardından belden aşağıya doğru vuran sancılar geldi 10 dkda bir hastaneyi aradım gel dediler. Hastane kapısında suyum geldi 1 cm açıklık var yatışım yapıldı dualarınıza ihtiyacım var kızlar 🤲🏻
Gamzeli_03 Yoann Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm bizlere de dua et hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🤭
Yoann zelis63 canım nstden çıktım odaya aldılar sancılar su geldikten sonra sıklaşmaya başlıycak dediler 120nin üstüne çıkıyor nstde sancıları bekliyorum herşey yolunda dayanılmayacak gibi değil şimdilik 👍
Gamzeli_03 Yoann ya böyle işte güzel şeyler söyleyin doğuma giden anneler bizlerde motive olalım Rabb'im bir düzen kurmuş elbet her Zorlukla beraber bir kolaylık verir Rabb'im hayırlısı ile bir avazda kurtarsın cnm 🤲🤭
ZeynebFuad Rabbim salıkla kucagınıza almayı nasib etsin. Biz size sizde bize dua edin. O halde edilen dua gercek olurmus😍🙌🏻♥️
Haticebirece Yoann Allah yar ve yardımcın olsun inşallah çok kolay hafif bir doğum olsun senin için 🌸
Nrslbkc @Yoann Allah yar ve yardımcın olsun canım bi nefeste kurtarsın inşallah yavrunu sağ sağlim kucağına alırsın🤲🏻🤲🏻🤲🏻