Sehzadee Karar Veremedik bi türlü, cok AZ KALDI !! Isim Önerileri verebilirmisiniz .. Mesela.. Elif Nisa
Haticemre21 Sehzadee biz kesin olmamakla birlikte gülce koyucaz ismini gibi 🤗 o iki ismi düşünüyorsanız eğer nisa guzel 😍🙏🤗
Ancak Kızımın adı Berra Zeynep 🥰 yeni doğacak olan Fatmanur 🥰 Zeynep belki klasik olabilir ama çoook güzel bence 😍
Sehzadee Yardim edin.. Daha düsünüyoruz, Karar vermek zor, 4 Hafta kaldi: Tek isim istiyoruz. Alya Anisa Beyza Enise Esila Nisa Beyza Elasu Miray Melek
Brokoli Sehzadee Miray benim adım, ismimi seviyorum. Pek adaşım falan da olmadığı için, bana özelmis gibi oluyor. Nisa'yi da sevdim. Anlamını bilmiyorum ama söyleyişi hoş
BGLM Sehzadee benimde 3 hafta kaldı daha bende karar veremedim büyük kızımın adi Gül Berra bu kızımda'da aklımda 3 isim var Bnde çok kararsizim 1 asel 2 zehra 3 ırmak ama karar veremiyorum bi türlü
Sehzadee Brokoli Nisa: Kadın. Kur’an-ı Kerim’in 4. suresi, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır.
Brokoli Sehzadee doğru , aklıma gelmedi nisa suresi. Kadınlikla alakası da çok güzelmiş. Şimdi daha çok sevdim