Sedaysn Kılzar 33+1 im.nefesim daralıyor midem bulanıyor .bebeğim normalde çok hareketli ama şuan aşırı derecede çok fazla hareketli uyuyamıyorum nefes alamıyorum rahmime doğru vurup duruyor napabilirim yardım
Ilknur_emin Sedaysn bende 32 haftaligim bebiş öyle yapınca bi duş alıyorum o şekilde hanım.efendinin baskısı azalıyor.
Kahve_kokulu Sedaysn bende 33+2 yim sabah durum bendede aynıydı şükür geçti ama şuan çok hareketli o yüzden bende uyuyamıyorum endişe edilecek bir şey yok ferah tut içini
Sultancaksen07 Sedaysn bende aynı gündeyim dün gece aynısı yaşadım çok çikolata yedim ondan oldu diye düşünüyorum uzandım uyumaya çalıştım tatlı birşey mi yedin ondan olabilir ?
Ayseysf Sedaysn 35+4 üm benım ki 1 haftadır dedıgınız gıbı bu ıkı gündür oturtmuyor canım yanıyor hareketlerınden evın ıcınde 15 20 dakıka kadar yürüdüm suan duruldu ıyıyım deneyın isterseniz
Kahve_kokulu Sedaysn anlıyorum seni sabah canım azımdan çıkıcak gibi oldum sonra zor nefes aldım resmen nefes alamadım o derece zorlandım ama bebek yer olmadığı için diyaframa baskı yapıyor ve onun sonuçunda nefes darlığı yaşıyoruz olağan bir durum endişe etme