Htcglgnaksy Kızlar ya gece yatınca sanki karnınız delinecekmiş gibi tekmeliyor mu sol tarafıma yatıyorum sanki deliyor orayı öyle bir acı ki yatamıyorum varmı benim gibi .
Szeys Htcglgnaksy Ben de 30.haftadayım son iki haftadır uykudan uyanıyorum zaman zaman hareketlerinden karnımı yırtıp çıkacakmış gibi oluyo bazen🤣 dışarda karnımın dalgalanması peki🤣 uykudan uyandırmanın yanında bide boynum sırtım kopuyo sanki. Bazı sabahlar dayak yemiş gibi kalkıyorum
Szeys Htcglgnaksy Maşallah😊 doğum ne zaman tahmini? Gidişat nasıl yani. Benim sezaryen olcak büyük ihtimalle o yüzden de şubatın 2.haftasındsn sonra her an olabilir sanırım🤷🏻♀️ senin?
Htcglgnaksy Szeys benim normal gidiyor şuan doktorumda normal doğuma hazırlıyor günü gününe gelirse mart 9 a kadar bekleriz diyor
Szeys Htcglgnaksy Yok ya normal. Benimki 2 hafta önden gidiyo dedi o yüzden seninki de tam normal hatta belki 1 hafta önde bile olabilir seninki de
Htcglgnaksy Szeys hımm anladım canım rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤗 kız mı erkek mi 🤗
Livamom Kızlar selam bizde 28+6 yız şuan benim de oğluşum çok hareketli maşallah evet aynı durumları bende yaşıyorum özellikle sol tarafıma yatınca.
Htcglgnaksy Livamom neden böyle yapıyor bu çocuklar 😂 şuan sırtımda 2 yastıkla oturuyorum uyusa da bende uyusam 😂