Esin_seymen Kızlar sizce hangisi daha güzel?? Cooooook kararsız kaldım tek isim istiyorum ama ikisini de mi koysam Asel Sena mı yapsam acaba??
Sedley Esin_seymen İki isim sünnet bence ikisinide koymalısın 🤗🤗 hangi isim hoşuna giderse devamlı onunla çağırırsın
Aysucaner Esin_seymen Senalar çok fena oluyor. Bence Asel. Kızım olursa Asel yada Duru istiyorum. 🙏🏻 Allah kucağına almayı nasip etsin
simsekkiz8 Esin_seymen herkes neden ayni ismi koyuyokiii Asel coogu kiwide var artik. Bence daha guzel ismler var. yinede karar sizin❤️
2534 Asel ismi çok yaygınlaştı artık tabii sen bilirsin 🙂 ama seslendiğinde hangisi senin hoşuna gidiyorsa onu koy bence
Laley Esin_seymen ikisini istiyorsan aselin ase senanjn na yani Asena köy 😊 kolay çözüm tek istersen de sena köy aselnismi çok duyar olduk
hohomoromu Esin_seymen Kesinlikle Sena şahsen. Asel koyan okadar var ki isim güzel olsa bi özelliği kalmadı 5bebekten 3ü asel 2. si zeynep 😊🙊
civcivimmm Aslında ikisid3 güzel ama bence sena çünkü şu sora asel ismi çok var ama sena yok o yüzden senaa 🥰
Senarslanceliktas Esin_seymen sena benim adım da sena hem dini isim kuranda geçiyor hemde çok güzel isim