Leydinin_papatyasi Femara kullanıp hamile kalabildiniz mi, kaçıncı ayınızda hamile kaldınız birbirimize umut olalım 🤗❤️
Gamzelim066 Leydinin_papatyasi ben bu ay kullandım canım yumurta takibine gidiyorum ama gebe kalanları çok okudum o yüzden ümitliyim 🙏🏻💝
sevval55 Leydinin_papatyasi evet kalan cok var❤️ Bende ise yaramadı ama bi üstüne iğneye geçmiştim ben☺️
aysegul-2509 Mrvsln54 aslında bu meme kanseri tedavisi ilacı ama yumurtaların sağlıklı gelişmesinede faydası keşfedilince onun içinde kullanılmaya başlanmış geçen ay banada vermişti doktorum
minikveannesi19 Leydinin_papatyasi ilk denemede işe yaradı şükür, şuan 10 haftaligiz 😍 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah🙏🏻
minikveannesi19 Gamzelim066 Doktor bilgi vermedi. Sadece yumurtaların durumuna göre ilişki tarihi verdi, 20 dk uzanın dedi. 15 gün sonra kanda çok yeni hamile olduğumu öğrendim. Ben iğne olarak kullandım bu arada göbekten.
HilalG Leydinin_papatyasi geçen ay klomen çatlama iğnesi oldum tutmadı bugün de femara nın son hapını aldım 26 sı konrol var bakalım geçen ay çok kesin gözü ile bakiyordum bu ay hayırlısı diyorum artık kesin gözü ile bakamıyorum çok ümitlenmiştim çünkü
Gamzelim066 minikveannesi19 anladım teşekkür ederim bnm 9. Günü 14 mm yumurtam yarında kontolüm var 12. Günüm 🙏🏻
TunarinAnnesi Leydinin_papatyasi ben 🥰canm 1 tek femara içdim rahim filmi çekildim ve o ay hamile kaldım çok şükür 🙏
selinn35 Bende bu ay kullandım ama catlatma iğnesine gerek kalmadan 17 mm olarak kendisi catladı. Bakalım insallah hamileyimdir 🙏🏻