Aycan1990 14 haftalik gebeyim innailmaz derecede nefes darligi kalp carpintim var bogulacakmisim gibi hisswdiyorum normalmi siz ne durumdasiniz
Ebru9360 Aycan1990 snn erken baslamis ben 28 haftalik oldum kalbim sıkısiyo nefes alamiyorum bogulcam die korkuyorum
Nrmn_Trn Aycan1990 Bende öyleyim 17+4 olduk 2 aydır ara ara ve çok hareket edince soluk soluğa kalıyorum. Kilodan olabilir mi?
Ruqeyyam_2018 Aycan1990 18+4 haftalığım bendede öylee inanın konuşurken boğulucak gibi oluyorum nefes almam zorlaşıyor hareket ederken nefesim tutuluyor çook zoor bi şey bende 13 haftadan başladı. Kızımda ama 29 haftadan başlamışdı. Peki cinsiyeti ne ?
Sevdali44 Aycan1990 bnde hergün çarpıntı sonrada nefes darlığı yaşıyprum , bi sepet çamaşırı 2saatte asıyorum. 2tane as gel uzan nefes al git 2tane. As yine gel uzan 🤦🏻♀️🙄 sinirlerim bozuluyor hep ağlıyorum 🤧 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Sevdali44 Bu arada 28+5 günlük ve öyle kiloda almadım henüz 4kilo aldım ,daha var 10 hafta kilo alırsam heralde hiç nefes alamıcam 🤧🤧🤧
Nfm 32 haftaligim otururken sirtim nefesim kesiliyor gibi oluyor bazen. Merdiven cikarken cok konusurken falan bunlar da normal şeyler 😀😀
Emk5341 Aycan1990 ben de 12 haftalıkken başladı. Kilolu da değilim. Sanırım demir eksikliğinden kaynaklanıyor. Takviye ilaçlarla geçecektir diye düşünüyorum. Benimki bsyağı azaldı.
Ozlem29 Aycan1990 canım bende de aynı durum var 33 haftaligim ve kilo problemim de var dinlen bol bol fazla iş yapma emin ol Allah yardım ediyor gececek
Misssimsek Ben daha 9 hafta ligin ama o nefes darlığı Bende de var bi namaz kılana kadar yada bir salata yapana kadar nefes nefese kalıyorum 😣 şimdiden böyleysen iyice agirlasinca ne yapacan diyo Annem ben niye böyle oldum şimdiden ya 😣🙁
Beyzaharun Aycan1990 normalde panik atağınız varmı aynı şeyler bendede oluyor ama ben panik atak hastasıyım oyuzden olduğunu biliyorum ilaçlarımı kullanamadığım için atak geliyor ve aynılarını yasıyorum
Nevink Bende 12+6 aynen bahsettginiz nefes darligi carpinti bende de var az yurusem yada bi is yapsam nefes alamiyorum asiri yoruluyorum kanimda sknti yok 66 kiloyum tansiyonumada baktrdm iyi nedendir bilmem
Nuraslanklc Aycan1990 şimdiden böyle başladıysa son zamanlarda daha da zor olacak maalesef😕 30 dan sonra başladı yatarak uyumak ne mümkün oturarak uyuyorum nefes alamadığımdan sonrada gün boyu kalça ağrısı çekiyorum😀
Iimran Aycan1990 kan değerlerinize baktırın çok erken bunun için psikolojik olabilir B 12 eksikliği demir eksikliği ve kan değerleri düşüklüğü olabilir tiroit bezlerinizden kaynaklanabilir çok kilo aldıysanız olabilir benimde 35. Haftamdayken başlamıştı yani oda ağırlaştığım için ve kan değerlerim çok düşüktü yemek yerken boğuluyo gibi hissediyodum dakikada 120 lere kadar çıkmıştı ilaç kullanıyorum şimdi daha iyiyim şükür
Deletedmom00180 Aycan1990 2 kez yaşadım bu sorunu birini başlarda birini 3. Dönemde ikisinde de acildeydim serum yemiştim
Deletedmom00260 Aycan1990 ilk zamanlarımda yaşamadım ama son trimesterda acayip kötü oldum, her gece boğulacak gibi yatıyorum zorla