Beybitooo Neler yasıyorsunuz? Bulantısı başlayan oldu mu hiç? Akşamları bulantım olmaya başladı acaba saçları mi cikiyor diyorum 🙄🙄🙄
Mineoguz123 Beybitooo benim olmuyo canım hatta bulantılarım yeni bitti, bu zamanlar oluyor mu normalde bilmiyorum ilk defa duydum senden
Tumurcuq Beybitooo benm hec bulantilarm yokda yeni kesildi yani ama medemde boyle nasil desen agirlik oluyor sanki...13 haftada his etdim kizimi...ikinci hamilelym
Beybitooo Mineoguz123 benim hic olmadı bu zamana kadar simdi akşamları sıkıntı cekiyorum bende anlamadım 🙄
Nurcannnnokan Darkgod ne aşısı var Ben de 19+5 haftalığım da bilmiyorum gercekden bilgi verirsen sevinirim
Beybitooo Balgebe 20.haftada yaptırabilirsin dedi doktorum saglik ocağındaki ebem doktora sormamı istemişti
Beybitooo Darkgod benimki kıpır kıpır geziyor özellikle geceleri zayıf olduğum icin net hissediyorum bi anda başlıyor zaten 22. Haftaya kadar normalmiş hissedememek
Tgb2310 Beybitooo bazılarının sonlara doğru bulantısı başlıyormş inş sizin öyle olmaz bende korkuyorm daha hiç bulanmadm ama sonradan başlarsa die endişe ediyorm
Busrakorkmaz1616 Ben 18+4ym suan da ama herhangı bır ıgne vurulmadım doktora en son 16.Haftamda gıttım herhangi bir bılgı vermedı ne ıgnesı oluyor