Kuzucuklarim kelebek12345 gozunuz aydin rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bende 2. Kizima asilama ile hamile kaldim.
Nehirr88k kelebek12345 çok sevindim canm bnim daha önceki paylaşımlarınıda görmüştüm rabbim sag saglim kavustursun insallah evladına 🙏
Nasippp kelebek12345 gözün aydın canım rabbim siZlere bağışlasın. 🥳 erzurum da hangi dr ye gittin? Bende Erzurumdayım da :) Bünyamin’e mi?
Nehirr88k kelebek12345 Aminn insallah canm bnim bnde ocak ayında adetimin 2.günü baslıycam suan folik asit kullanıyorum dualarını bekliyorumm 😊
Ozlm1240 kelebek12345 Çok sevindim inşallah bu ay bende bu sevinci yasarım Allahım🤲🏻Hayırlı olsun canım❤️
kelebek12345 Nehirr88k allahmmmm sen herkesi sevindir 🙏🏻 İnsallah emeklernin meyvesni alırsn allahm kmseyi bekletmesn insallah
Derin_Demir kelebek12345 gözün aydın🥰🥰 yazılanları sabah okudum sonucunu bekliyordum. İnan çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Hzr_7714 kelebek12345 Gozunuz aydin cok sevindim bende tup bebek ile hamileyim elhamdulillah . saglikla kucagimiza alalim hepimiz insaallah🙏🤗