kelebek12345 Bu 2. Denemem dondrulmus tek embriyo transfer edildi. Sonucumu yarn alacagım ama cok kötü hssediyorm korkuyorm negatif cıkarsa die. Hic gdesim yok hastaneye. 😓
Misssimsek kelebek12345 bende 3. Denemede hamile kaldım canım dondurulmuş tek embriyo ile hemde hiç ama hic kaliteli değildi hatta içinde atık maddeler var demişlerdi. Işini ferah tut bol bol.insirah süresi oku içini ferahlatsin. Inşallah güzel hayirli sonuçlar alırsın ve mutlaka yaz buraya da ❤
Merve6475 kelebek12345 11 yumurta toplandı canım 8si kaliteliydi ama 5. Güne 4 tanesi geldi 2si transfer edildi ikisi donduruldu taze transfer oldum 5. Gün embriyosuyla canım 2si de tuttu
kelebek12345 Misssimsek ben 41 annemde 41 tane meryem suresi okuduk transfer smrası bugn son günm bu süreyi hc duymadm smdi 1 tanemi okuyum
Misssimsek kelebek12345 zaten kisa bir sure canım bir kaç okumayla ezberlersin için daraldikca oku gerçekten insanı rahatlatıyor. Sayısı önemli değil aklına geldikçe oku. Bende hergün 1 Meryem süresi okumuştum sonucumu alana kadar ve hala da okumaya çalışıyorum hergün
damlanne kelebek12345 bende 2. Denemede hamile kaldım darısı sana inşallah canım şuan 15.haftadayız umudunu yitirme nasib herşey🤲🧿👼🏻
kelebek12345 Tesekkür ederm herkese. Tanımasamda yanmda oldgnuzu blmek cok güzel. Allahm hepmize hayırlı evlatlar versn 🙏🏻