Merhba anneler bende doğum hikayemi her anne gibi dört gözle yazmayı bekledim.üçüncü sezeryan im benim.ilk sezeryanm özelde oldum genel oldum acil olduğu için sonrası çok rahat geçti toparlandım hemen.ikinci sezeryanm devlete spinal oldum hem genel istedim onlar ısrarla spinal dedi ve ameliyat sonrası feci şekilde baş boyun ağrısı çektim on gün acilde sabahladım.üçüncü sezeryanmda aynı şeyleri yaşamamak için özelde ameliyat olacam ve genel olacam dedim.12aralığa özel hastahane de gün aldım ordaki doktoruma çok güveniyordum dört yıldı tanıyordum onu..neyse 12aralık geldi çattı hem mutluluk heyecan korku herşey bir arada üçüncü olmasına rağmen sanki ilk kez anne olacaktım çok heyecanlıydım ameliyat a girdim doktorum spinal olmamı istedi bende önceki sezeryan dan çok kötü anılar kaldığı için spinal istemiyorum genel istiyorum dedi oda üçüncü sezeryan olduğu için daha çok vakit geçiriyoruz daha zor olacak dedi ve ona güvenmemi söyledi bende korka korka ikna oldum.bebeğimi görünce çok mutlu oldum neyseki ameliyat korktuğum gibi olmadı çok şükür hiç baş boyun ağrısı çekmedim demek ki özel e devlet arasında fark varmış..bebeğimi odaya getirdiklerinde sürekli inliyordu bunun normal olmadğını hemen çocuk doktoruna götürdüler ve hemen bebeğimi yoğun bakıma almışlar solunum sıkıntısı ve anne karnında enfeksiyon kapmış dediler tabi ben çok ağladım kendi ağrılarımı unuttum herşeyi unutum aklım yüreğim onda kaldı birde başka hastahane nin yoğun bakımına yolladılar o anki acı tarif edilemez rabbim kimseye yaşatmasın.taburcu olur olmaz hemen yanına gittim fakat temas yasak dediler emzirmek yok sadece gösterdiler zaten onu öyle görünce dahada kötü oldum eve boş elle gelmek çok zordu 8gün yoğun bakımda kaldı son iki gün emzirmeye gittim sadece çok zor zamanlardı rabbim hicbir anne nin emeğini boşa götürmesin orda bir sürü çocuk hepsinin hikayesi çok farklı anneleri gelecek mutlu bir haber bekliyor..çok şükür biz 8gün sonunda kavuştuk darısı bekleyen tüm annelere..hamilelikte kendinizi yormayin stress yapmayın sonra çok pişman olursunuz.çok dua ettim rabbim hicbir annenin emeğini boşa çıkarmasın evladı ile sınamasın.🤲