Berfff2 Okyanusta_bi_anne teşekkür ederim açıklama için bi kaç hanımda da yazı okudum bi devlet bi özele gidiyorum vs gibi merak ettim bu yüzden sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🌸
sweethome1000 hemsireanaa bizede 13+5 te 2 doktro kız dedi biri aşırı emindi hatta bacak arasnı bile gördük...diğeri daha temknli yaklaştı değişiceğini düşünmediğinide söyledi gerçi
aybenannemiolucam Okyanusta_bi_anne maşallah oğlum oluyor inşallah canim💙sağlıkla gelsin rabbim kucağımızı boş bırakmasın😄hep kız hissetmiştim Allahım sağlıkla versin oğlanmış💙maşallah
Okyanusta_bi_anne aybenannemiolucam sağlıkla Al kucağına 😃ben hala öğrenemedim 16. Haftama girmek üzereyim nerdeyse 🥺
aybenannemiolucam Okyanusta_bi_anne ben de 16+5 te öğrendim sağlıklı olsunlar da sabretmek lazım benimki tüp bebek bi de ne olursa çok sevinecektim Rabbim sağlıkla versin aratmasın kimseye
utnuspirinc Merhaba arkadaslar bende 15+2 ama hala bi cinsiyet tahmini yokberken diyir devketteki doktorum😕ama erken ogrenenler var anlamis defilim😔
Mira1 Eger gostermiyorsa kizdir genelde kizlar gostermio ama erkekler 12 haftada bile belli ediyor kendini bizde ogrendik 2 ci kizimiz olucak isallah hayirlisiyla 🤗🐣15+4
Deletedmom0990 Okyanusta_bi_anne 14+3 de öğrendim 17+5 de gittim değişme yok oğluşum olacak sonraki gittiğimde pipisini de gördüm 🙈❤️