Naze2151 zynb_ozkn bende doğum yapalı 2 ay oldu ama burdan kopamadım. Happy kids güzel değil oraya ısınamadım bu yüzden başka bir tarihle giriş yaptım ♥️🤣
hly_1 Açıkçası hamile kalmak için giriş yaptım bu siteye henüz olamadım ama olup doğursam da yine girip yazıları okuyup cevap veririm
Nehirr88k zynb_ozkn Çocuk istediğim için kendimde belirtiler bulup internette araştırırken buldum bida da kopamadım 😅
Nehirr88k zynb_ozkn maalesef canm tüp bebek tedavisine basladim suan hazırlık icin folik asit kullanıyorum adetimin ikinci günü başlıycam hayırlısıyla
zynb_ozkn Nehirr88k inşallah güzel haberlerini bekliyoruz allah nasip etsin sana ve isteyen herkrse🌸🙏
zynb_ozkn Nehirr88k ben 6 aylık evliyim ablaların hamileydi onlarda vardı bende indirdim eşim çok çocuk istiyor bir ara sildim adet olunca çok sinirlenmiştim sonra tekrar yükledim😅
Blackkcat zynb_ozkn ben martta kürtaj olduğum bebeğimden sonra tekrar düşününce üye oldum daha önce üye olmadan sadece gelişim takibi yapıyordum😌
Oznurcakir zynb_ozkn benim bebeğim muz büyüklüğünde ve dedesi olarak kayıtlı ne mantıkla öyle yapmissam🤣🤣