Gokce_ Kızlar ara ara göbek deliğimin tam altında bebeğim toplanmış kasılmış gibi hissediyorum bayağı bir sertleşiyor ve geriliyor karnım normal mi bu durum yaşayan var mı acaba ?
Serpil02 Gokce_ bahsettıgınız sey kasılma dr. Gıttıgınızde durumu izah edın bu haftalarda normal degıl erken eğer sık sık olıyorsa magnezyum başlatır
Tugbaztrk Gokce_ korkutmayım ama 23. haftalardaa aynı şikayetım vardı sancım çıkmıştı 27 de bidaha yasadım iğne oldum ve ilaç kullanıyorum. Doktoruna bildir bence durumunu. Cok gecmiş olsun
SnmTt Gokce_ bende de oluyodu magnezyuma başladım baya azaldı ama bazen poposunu falan çıkartıyo bence ya da kafasını o zaman bi sertlik oluyo bi tarafta
Sherylady Gokce_ ikiz gebeyim bende 22. Haftadayım 2 haftadır toplanma ve kasılma oluyordu bende doktora gittim cok normal dedi muayne etti magnezyum verdi hala oluyor devam ediyor ama doktor normal diyor. O yüzden endişe etmiyorum. Zaten doktorum pimpirikli 10 günde bir çağırıyor beni bence endişe etmeyin internette her yazana da inanmayın lütfen. Morelinizi bozmayın 😊
_HB_ Bende de olıyodu o haftalarda ara ara oluyo ama sık oldugu zamanlarda tesaduf idrar tahlılı yaptrmıştım, az enfksyon çıkmıştı fitil kullandım 2 tane o toparlanma azaldı baya
Gokce_ Serpil02 yarın gideceğim doktoruma bende baktım şimdi biraz korktum açıkçası pekte güzel şeyler yazmıyor ☹️
Gokce_ Tugbaztrk Aysecim gittim kızlar büyümeden kaynaklanan ağrılar olduğunu söyledi şükür rahimle ilgili bir sıkıntı yokmuş. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil istedi. Bakalım ne cıkacak bebeğim gayet iyi şükür 🙏🏻
Gokce_ Sherylady ben 4 haftadırda gitmiyorum endişelendim biraz göremedim daha kuzumu akşam randevum var inşallah gideceğim hareketlerinide daha az hissediyorum bir kaç gündür. Göreyimde bir an önce inşallah içim rahatlasın
Aysecim Gokce_ çok sevindim iyi olmanıza gerçekten enfeksiyonda her hamilede olan rutin bi durum ama inşalah oda temiz çıkar