ecemtmr sdnrkya görünüyor canım var silik çıkmış kan verebilirsin yarın hayırlısı olsun inşallah vardır ☺️Belirtilerin neydi yumurtlama takip ettin mi ?
Nefes27 sdnrkya hamilesin canım hayırlı olsun rabbim sag sağlim kucağına almaya nasip etsin sen yine kan ver emin olmak icin
eminedgn sdnrkya canım adete 5 gün kala yapmışsın ya hani yumurtlama döneminde mi oluştu acaba gebelik erken öğrenmişsin hamile olduğunu bende test yapcm da 1 hafta kalası ondan sordum
Meltemkd sdnrkya cift cizgi cikmis hamile olabilirsin, gidip kan verirsen kesin sonuc alirsin canim simdiden tebrikler😇
Kardelenyigit Gebelik var kuzum sen her ihtimale karşı kan ver ☺️Benimde 5-6 gün kala çıkmıştı silik ve betam 14tü 3-4 güne 17 haftalık olucam rabbim izin verirse
sdnrkya Kardelenyigit ayyy bi dusugum var o kadar cok korkuyorum ki o gec döllenme olmuştu ama şimdi 9 gün kala kan testinde 4.64 çıkmıştı emin değildi doktor çok teşekkür ederim 😊😊😊
sdnrkya ecemtmr Allah razi olsun adetim bittikten sonra 2 günde bir degerlendirdik uygulamadan yumurtlama günü takibi de yaptım benim adet olmadan önce hiç ağrım olmaz sadece ayağım agirir ama çok hafif ama 10 gündür kasigimda şiddetli batma yanma vardı bi düşük olduğu için umitlenmek istemedik ama bugün çok ağrım olunca eşim almış yaptık sonuç bu rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucagimiza alalım insallah
sdnrkya eminedgn sanırım yumurtlamada oldu evet ovulasyon yapmadim ya hiç bilmiyorum hangi gün ama tahminime o gün zaten geç döllenme değilse çıkıyor geç dollenmede böyle belli olmuyor adetin düzenliyse belirtilerin varsa bence dene testi olabilir biz umitsizdik âdetlerim düzensizdir benim
eminedgn sdnrkya benim ki de düzensiz oluyo bazen adet arası 28 oluyo geçen ay 31 'di bu düzensiz anlamına geliyo sanırım .bi kaç gün önce yumurtlama günümdü değerlendirdik inşallah bu ay o çift çizgiyi görürüm yaa🤗🤲
deletedmom572 sdnrkya ben de 5 gün kala bu şekilde öğrendim canım gayette belirgin çıkmış, yumurtalanma gününde olmuş belli, hayırlı olsun, ama kan vermeyi ihmal etme 2 günde bir
sdnrkya Ysmn_11 Allah razi olsun 😊 sol kasigimda çok şiddetli ağrım vardı sadece hâlâ var ne yalan soylim başka hiç bise yaşamadım ha bide uykusuzluk ne kadar uyusamda uykumu alamiyorum