Gunyuzlum Ben daha örenemedim yarın doktora gitçem acaba öğrenirmiyim hiç ultrasyona girmedim ilk olcak kalp sesini dahi duymadım 🙄😕
HanifeOkutan Gunyuzlum ben de 14. Haftada gitmeyi düşünüyorum 12+5 im bir daha gel göstermedi duymamak için 15 bile yapabilirim 😂
Niloylay Gunyuzlum bu zamana kadar neden gitmediniz özel degilse baya zaman geçmiş kan tahlili ilaç vitamin falan veriyor sonuçta doktor
Belmaaa Gunyuzlum sizi tebrik ediyorum ben de kendimi henüz cinsiyetini öğrenmedim diye sorguluyordum ama defalarca ultrasona girdim. Öğrenebilirsiniz doktor bana 13 te belli dedi ama ben 17. Haftada öğrenmeyi tercih ettim
Kbracoskun Gunyuzlum bende carsamba gidicem bakalim tam 14 haftalik olcak insallah soylerler gerci ikili test icin gidiyorum ama ultrasonla bakarlarsa sorucam
HanifeOkutan Gunyuzlum inşallah sağlıkla gelirler💕 ikinci olduğu için bende biraz daha sakinlik var sanırım 🥰
Gunyuzlum Niloylay gıttım doktora fakat kaldığım yerde sadece bir kere ultrasyon hakkım var buradaki doktorlar sanırım sakıncalı olarak görüyorlar kan tahlili yaptı vitaminlerimide alıyorum ama ultrasyon konusunda sıkıntılı 😕🤷🏻♀️
isranuroz Gunyuzlum ne kadar saçma bebeğin suyu kesesi kalp atışı bunlar kontrol edilmeden tek başına tahlillerin bi faydası yok, sık ultrasona girmek zararlı ama 14 hafta içerisinde en az 3 kere ultrason muayenesi olmanız gerekiyordu
GamzeSevcan Bana 12+0 da kız gibi ama net olarak bi ay sonra söylerim dedi bakalım bekliyoruz 13+0 şuan 😇
Gunyuzlum GamzeSevcan evet tam net 16 ve 18 haftalarda söylüyorlar beklemek hem heyecanlı hem sabırsızlık oluyo 😅🥰
Gizalp GamzeSevcan bende 12 hf gittim erkek dedi bakalımm net mi 4boyutluda baktı söyledi ama hayırlısı
Gunyuzlum Belmaaa ne güzel hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzdeki ney ise o olur başta sağlıklı olmak ile birlikte 😍
Gunyuzlum isranuroz haklısınız Türkiye’de daha dikkatliler burda Allah’a emanet bebeğimiz fazla bir bilgimiz olmuyor ne yazıkki bende çok isterdim ama elimizde olan birşey değil malesef buradaki doktorlar böyle 😡
isranuroz Gunyuzlum yurtdışında nerdesiniz? Allah yardımcınız olsun valla iyi sabırlıymışsınız maşallah 🤲🏻