hamileyizanneyiz Şuan 5+2 deyim son adet tarihime göre acaba ilk kontrole ne zaman gitmeliyim arkadaşlar yardımcı olur musunuz birde kasıklarımda ara ara ağrı oluyor normal mi
Sedamurat hamileyizanneyiz daha hiç doktora gitmediysen yarın git canım ben heralde bu kadar rahat olamazdım öğrendiğim dkka giderdim tabi çok zamandır bekliyorum ondan kaynaklı olabilir kuzum ama bu hafta gitmeni öneririm
Hlee hamileyizanneyiz bence hemen gitmelisin . Ben hemen gitmiştim sağlıklı bir gebelik olup olmadığını öğrenirsin em azından 😇 zaten her hafta çağırır bir sonrak gittiğinde kalp atışını duyarsın. Ağrılar çok normal ilk zamanlarda sonraları daha da azalıyor
hamileyizanneyiz Sedamurat bende sabırsızlanıyorum ama tam net kesin olsun istiyorum 3 buçuk yıllık evliyim daha ilk hamileliğim sonu hüsran olmasın diye netleşsin diye bekliyorum 🙄
Sinemustafa2008 hamileyizanneyiz benim Dr yurt dışında olduğu için hemen gidemedim diye delirmistim ilk randevum 5+2deydi yolk keserini ve alttan ultrasonla kalp atışını duyamadik küçük olduğu için ama kalbinin attığını kareket ettiğini gördük
Sedamurat hamileyizanneyiz bende 4 yıllık evliyim 4 yıldır hiç korunmadım çok istiyorum şubatta 4 aylıkken karnımda öldü bebeğim 11 aydır bekliyorum ama hala olmadı 😔😔 bence git yarın belli olmaz belki görünür kese sonuçta herkes bir değil inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu kuzum 🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻